İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü rüşvet soruşturması kapsamında gözaltına alınan, aralarında Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım’ın da bulunduğu 9 kişi, çıkarıldıkları nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı. Aynı dosyada yer alan 4 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Konuya ilişkin soruşturmalar sürerken Özkan Yalım’ın mal varlığına da el konuldu. Sulh Ceza Hakimliği’nin kararı doğrultusunda, Yalım’a ait şirketlere TMSF kayyum olarak atandı.
Gözaltına alındığı anlara ilişkin görüntülerin servis edilmesi üzerine başlayan tartışmaların ardından Özkan Yalım'ın disipline sevk edilmesi ve partiden ihraç edilmesi konuları da gündeme geldi.
CHP Sözcüsü Zeynel Emre, dün Yalım'ın disipline sevk edildiğini duyurdu. Emre, "MYK olarak Özkan Yalım'ın üyeliğinin askıya alınmasını, iki hukukçu arkadaşın görevlendirilmesini, sonra da hangi karar çıkarsa, Özkan Yalım'ın söyleyeceklerini de dinleyerek bir disiplin süreci işletilmesine karar verildi" açıklamasında bulundu.
47 yıl hapisle cezaevine gönderilen 18 yaşındaki hükümlünün annesinden hayret veren uğurlama: “Doğruca ağabeylerinin yanına. Ağabeylerine selam söyle”26 izlenme
Özel’den Bahçeli’ye yanıt geldi: "Elini daha ne kadar tutacaksınız?"25 izlenme
YSK kararından vazgeçti!106 izlenme
Bolu'da daha cami hizmete açılmadan musluklarını çaldılar !156 izlenme
Ekrem İmamoğlu: "Hükümet düşecek, fiyatlar da düşecek. Başka türlü düzelmez"26 izlenme
Bakan Tunç'tan dikkat çeken açıklama: Instagram yeniden kapatılacak mı?30 izlenme
İktidar medyası Kılıçdaroğlu'nu manşetlerinden düşürmüyor! Kılıçdaroğlu da teşekkürü ihmal etmemiş29 izlenme
Rusya, Ukrayna'nın Donetsk ve Luhanks bölgelerini vurdu, 8 sivil öldü!50 izlenme