Home
22 Mayıs 2021 ( 45 izlenme )
Reklamlar

'Özışıklar' operasyonu sonrası yandaş gazeteciler 'temizlik yapıyor' iddiası!


Gazeteci Toygun Atilla, Hadi ve Süleyman Özışık kardeşlere yönelik operasyonda telefon ve bilgisayarlara el konulmasının ardından yandaşların da temizlik yaptığını iddia etti. Atilla, “Maalesef çitileseniz de cifleseniz de faydasız” ifadelerini kullandı.


Sedat Peker videolarının ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun suç duyurusunda bulunduğu Hadi ve Süleyman Özışık kardeşlere yönelik operasyon düzenlendi.

Operasyonlarda cep telefonları ve bilgisayarlara da el konulurken, gazeteci Toygun Atilla dikkat çeken bir mesaj paylaştı.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Atilla, yandaş gazetecilere göndermede bulunarak, “Şimdi ne “ancormanler” ne “tv maymunları” ne “kanaat önderleri” telefonları, PC’leri temizliyordur.” ifadelerini kullandı.

Toygun Atilla, mesajında, “Maalesef çitileseniz de, cifleseniz de faydasız.” diye yazdı.

İşte Atilla’nın o mesajı;

"Duydum ki, Özışık kardeşlerin macbook ve telefonlarına el koyulmuş. Şimdi ne “ancormanler” ne “tv maymunları” ne “kanaat önderleri” telefonları, PC’leri temizliyordur. Maalesef çitileseniz de, cifleseniz de faydasız."


http://www.krttv.com.tr/gundem/ozisiklaroperasyonusonrasiyandasgazetecilertemizlikh78023.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Muharrem İnce'den Erdoğan'a 'İhanet' tepkisi! "İhanet arıyorsa kendi FETÖ tarihine baksın" İçişleri Bakanı Yardımcısı Mehmet Ersoy tutuklanan tütün işçilerini “elebaşıları” diyerek hedef aldı! ‘Koskoca tarlayı çubukla yaktık’ diyerek paylaşan 15 yaşındaki çocuk gözaltına alındı İsrail Gazze’ye yakıt girişine izin vermeyecek!