CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 3 Mayıs günü hayatını kaybeden TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder için düzenlenen törenden ayrılırken fiziki saldırıya uğradı. Özel’e saldıran Tengioğlu'nun 2 çocuğunu öldürdüğü ve çeşitli suçlardan sabıkasının bulunduğu ortaya çıkarken 16 yıl hapis yattıktan sonra 2020 yılında şartlı tahliye edildiği öğrenilmişti.
Habertürk'ten Elif Yavuz'un haberine göre, saldırgan şahıs ifadesinde Önder'e sempati beslediği için törene katıldı ve AKM'ye girmedi. Tengioğlu 23 aydır işsiz olduğunu söyleyerek, "Beyoğlu’nda bir apartta kalıyorum, aylık 4 bin lira kira ödüyorum. Olay günü Özgür Özel’in çıktığını gördüm. Sonra da saldırdım” şeklinde konuştu.

Tengioğlu bundan 4 yıl önce tahliye olduğunu ve sonrasında İstanbul'a geldiğini, daha önceleri ise Alanya'da bulaşıkçı, bekçi ve marangoz olduğunu açıklandı.
halktv.com.tr
Kaynak:Habertürk
AKP’liler koltuk için birbirini gözaltına aldırdı9 izlenme
Yandaşlar tarafından hedef gösterilen Fatih Portakal'a suç duyurusu326 izlenme
AKP'li meclis üyesi 'Meclis başkanı olarak tartışmalara karşılık vermeniz doğru değil' İmamoğlu 'Haklısınız, çünkü uzun yıllardır belediye başkanlarının yönetmediği bir meclis yaşadınız !'525 izlenme
Rusya, Ukrayna'ya düzenlediği gece saldırılarında 4 kenti vurdu!61 izlenme
İstanbul Havalimanı'nda 'Hayalet Yolcuya' da devlet güvencesi!65 izlenme
Yusuf Tekin'in ardından AKP’li Leyla Şahin Usta da kreşlerin kapatılmasını LGBT’ye bağladı20 izlenme
Son anket: Millet İttifakı’ndan Cumhur İttifakı’na büyük fark!30 izlenme
Bakan Işıkhan'ın işsizliğe 'ecdad' savunması8 izlenme
Karantinaya alınan 300 haneli köye sadece CHP'nin yardım kolileri gitti!
Cihatçı terörist Erdoğan'ı böyle tehdit etti 'Eğer İdlib'i satarsanız, 2 saatten kısa süre içinde Reyhanlı'da oluruz !'
İhracat düştü, dış ticaret açığı uçtu!
Erdoğan'ın masrafları dağ gibi büyüyor: 5 yılda 85 milyar TL!