Cumhurbaşkanı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Twitter hesabından paylaştığı ve AKP'nin aleyhine çıkan anketlerin gerçeği yansıtmadığını ileri sürdüğü sosyal medya paylaşımına tepkiler art arda gelmeye başladı.
Özel'e ilk yanıt Avraysa Araştırma Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Özkiraz'dan geldi. Özkiraz, Altun'a anket şirketlerinin finansörlerini açıklama çağrısında bulundu.
Özkiraz'ın ardından Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Milletvekili ve Grup Başkanvekili Özgür Özel de çok sert bir mesaj paylaşarak Altun'un atanmış bir bürokrat olduğunu hatırlattı.
Özel şu ifadeleri kullandı: "Anketlerde buz gibi eriyen saray rejimi çareyi anketleri ve anket şirketlerini karalamakta bulmuş! AKP seçmeni bir buzdağından kütlelerin kopuşu gibi partiyi terk ediyor. Telaşları bundan! Anketler siyasetin işi atanmış Fahrettin sen nereden çıktın, yine rolünü büyütüyorsun :))
İŞTE O TWEET

İstanbul Küçükçekmece'de bir çiğköftecide alışveriş yapan genç kız, arkasında sıra bekleyen adamın tacizine uğradı33 izlenme
Kanal İstanbul protokolü mahkemelik!126 izlenme
Konutta yüksek fiyat dönemi sona mı geliyor34 izlenme
AKP'li yetkili "Seçmenden oy isterken kaygı duyuyoruz!"170 izlenme
Haluk Pekşen'den CHP'nin adayına ilişkin kritik açıklama331 izlenme
Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan’dan 'büyük İstanbul depremi' açıklaması! Riskli ilçeleri sıraladı, tarih verdi39 izlenme
İstanbul'daki hallerde sebze ve meyvelere dev zam!18 izlenme
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 'Önce şu diplomanı bir göster !'585 izlenme
Merkez Bankası kararı öncesi dolar 14 TL’yi, euro 16 TL’yi aştı!
Sinan Ateş'in katili hakimlerin gözü önünde gazetecilere 'tetik' işareti yaptı
KYK yurdunda yönetim 4 kişilik odaya 5. yatağı koymak isteyince öğrenciler ayağa kalktı!
Haşim Kılıç'ın FETÖ'den aranan oğlu hakkında yeni detaylar