Buket Aydın, ‘kadınerkek ilişkileriyle’ ilgili yaptığı çıkışla gündeme geldi. Aydın, “Ben hesap ödemem. Beni yemeğe çıkaran bir zahmet hesabı ödeyecek. Bir yemek ısmarlayamıyorsan benimle yemeğe çıkmayacaksın” yorumunu yaptı.
Aydın’ın söz konusu çıkışının yer aldığı bir paylaşıma Ekonomist Özgür Demirtaş’tan yanıt geldi. Demirtaş, “kredi kartı başvuru” ekran görüntüsü paylaştı.

Buket Aydın’ın sosyal medyada şu açıklamayı yapmıştı:
“Hayatım boyunca erkek arkadaşım, sevgilim, kocam her neyse doğum günü hariç benden çöp bir hediye bile göremez. Doğum günüdür, yılbaşıdır alınması gerekir tabi ki alırım ama onun haricinde yapılan her şey de çok yanlış buluyorum. Çünkü ister istemez kendini kullandırma aşamasına kendi kendini getirip sokuyorsun. Erkek seni bir yere götürdüyse senin hesabını ödeyecektir. Bu erkekliğin doğasından gelir. Şöyle bir şey yok ben kadınım ben öderim. Ben kesinlikle böyle bir şey düşünmüyorum. Herhangi bir erkeğin hesabını ödemem. Normal arkadaşım bile olsa beni yemeğe götürmesin kardeşim. Zaten bana bir yemek ısmarlayamıyorsa benimle aynı statüde, aynı bakış hizasında değildir, benimle de yemek yemesin çok rica ediyorum. Durumu kötü biriyle olmaz mısın bilmem ne. Bunlar hep yalandır. Davul bile dengi dengine çalar. Herkesin kendine ait bir hayat statüsü var ve o hayat statüsüne uygun bireyleri seçerseniz mutlu olursunuz. Kendinizin altında veya kendinizin çok çok üzerinde biriyle mutlu olmazsınız.”
Tele1
Erdoğan'a peş peşe anket şoku! "Her senaryoda her türlü kaybediyor"38 izlenme
İktidar gözünü GATA arazisine dikti: 80 milyon liraya Millet Bahçesi yapılacak!36 izlenme
Ukrayna: "Rusya’nın 5 savaş uçağını düşürdük!"35 izlenme
TFF, Saray danışmanı olan Hülya Koçyiğit’in eşine görev verdi308 izlenme
'AKP, 20 bin köy okulunu kapattı'14 izlenme
Depremde yıkılan İsias Otel davasında 2'nci duruşma20 izlenme
Beş ayda 11 bin 440 şirket kepenk indirdi14 izlenme
Cadılık eğitimi nasıl veriliyor? Kimler alıyor? Ece Gürel ile gündeme gelmişti70 izlenme
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı: Hasta sayısı 351.413’e, can kaybı 9.445’e yükseldi!
AB’den Putin’i Kızdıracak 6. Yaptırım Paketi Teklifi! Rusya’dan Petrol İthalatı Yasaklanacak
2.2’lik mitingi görmediler! Boykot başladı
İmamoğlu'ndan iktidarı çıldırtacak mesaj bu sabah geldi