Ekonomisindeki çıkmaz, yüksek enflasyonla daha da derinleşiyor. Bu durum, TL'nin negatif performansıyla vatandaşların alım gücünü olumsuz yönde etkiliyor. Emekliler, işçiler ve genel olarak halk, artan mali sıkıntılarla mücadele etmek zorunda kalıyor.
Sabancı Üniversitesi Finans Kürsüsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, ekonominin mevcut durumunu değerlendirerek geleceğe dair daha kötü senaryoların beklediğini vurguladı. Demirtaş, ekonomik belirsizliklerin arttığını ve iyileşmenin uzun vadede gerçekleşeceğini belirtti.
Prof. Dr. Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada kötü haberi verdi ve ekledi: "Çok daha kötüsü gerçekleşecek!" Alım gücünün iyice düştüğünü ifade eden Demirtaş, dar gelirli kesimin zor durumda olduğunu vurgulayarak, "Maalesef size iyi haber veremiyorum" dedi.
Demirtaş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Alım gücü feci derecede düştü. Dar gelirli can çekişiyor. Maalesef size iyi haber veremiyorum: Sene sonuna kadar ÇOK daha kötüsü gerçekleşecek. Alım gücünüz iyice düşecek. Pahalılığa inanamayacaksınız. Ben ülkemi 10 YIL önce uyardım. DEFALARCA uyardım. Hepsi gerçek oldu."
Kaynak:halktv.com.tr
Narin cinayetinde yeni gelişme: Amca Salim Güran'ın görüntüleri ortaya çıktı!102 izlenme
AKP'li Sevda Türküsev'in FETÖ sevdası ortaya çıktı30 izlenme
İPA duyurdu: Harcanan kaynaklarla kaç sosyal konut yapılabilirdi?30 izlenme
Yeni Havalimanı toplu taşıma ihalesi ile ilgili çarpıcı iddia…!129 izlenme
Yurttaşa hiçbir şey bırakmıyorlar! Cübbeli Ahmet'in yakını halk plajını 'aldı'147 izlenme
İsrail’e mi Filistin’e mi? 1,3 milyar dolarlık ihracat sırrı!33 izlenme
Özgür Özel'den 'İmamoğlu' çıkışı: "En son roket atacaklar"19 izlenme
Fiyatı görenler isyan ediyor: "Ağlıyoruz artık"47 izlenme