CHP'li belediyelere yerel seçimlerin ardından yapılan operasyonların ardı arkası kesilmiyor. İmamoğlu dahil İstanbul'da görev yapan 11 CHP'li belediye başkanına operasyon yapıldı. Bu operasyonların sonuncusu dün sabah saatlerinde yapıldı.

Bayrampaşa Belediyesi'ne "yolsuzluk" iddiası ile düzenlenen operasyonda 48 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu gözaltına alındı. Mutlu ile beraber 5 yardımcısı ve 5 belediye meclis üyesi de gözaltına alındı. Operasyon sonrasında savcılık tarafından yapılan açıklamada haklarında gözaltı kararı verilenlerin; Zimmet, irtikap, rüşvet vermek, rüşvet almak ve ihaleye fesat karıştırmak suçları işlediği öne sürüldü.
Mutlu ile beraberindekiler dün sağlık kontrollerinin yapılmasının ardından Vatan Emniyet'e götürüldü. Operasyonun hafta sonu yapılması nedeni ile adliyeye sevkinin ise Pazartesi gününden itibaren gerçekleşmesi bekleniyor.
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Mutlu ile beraberindekilerin kötü koşullarda gözaltında tutulduklarını açıkladı. Gözaltındakilerin uyuşturucu kokusu ile dolu hücrelerde, kuru sandviç ekmeğinin içine sürülmüş mayonez dışında yemek verilmediğini söyleyen Çelik, bundan dolayı ilaçların kullanılamadığını ifade etti.

Bunun adının düşman hukuku olduğunu, işkence olduğunu belirten Çelik, kanunsuz emirleri vermek de uygulamak da suçtur hatırlatmasında bulundu.
Çelik'in açıklaması şu şekilde:
Bayrampaşa Belediye Başkanımız Hasan Mutlu, belediye bürokratları ve meclis üyelerimiz Vatan Emniyetin bodrum katında, uyuşturucu madde kokusuyla dolu hücrelerde tutuluyor.
Kendilerine kuru sandviç ekmeğinin içine sürülmüş mayonez dışında yemek verilmiyor. Yeterli beslenemedikleri için ilaçlarını kullanamıyorlar ve sağlıkları olumsuz etkileniyor. Keyfi şekilde savcılığa çıkmadan önce günlerce psikolojik olarak yıpratılıyorlar. Bunun adı düşman hukukudur.
Bunun adı işkencedir. Hatırlatıyoruz: Kanunsuz emirleri vermek de uygulamak da suçtur. Bu süreçte işlenen suçlara karşı Türkiye Büyük Millet Meclisi dahil her yerde, tüm girişimlerde bulunacağız.
Bu Atatürk’ün mirasını temsil tartışmasıdır106 izlenme
AKP'li milletvekilinden partisini kızdıracak ekonomik kriz itirafı: "Tökezleme içindeyiz"29 izlenme
Birliktelik karşılığında hayat kadınlarının suç dosyalarını kapatan savcının iğrenç mesajları ortaya çıktı!34 izlenme
Murat Bardakçı'dan skandal sözler! "Hamas'a terör örgütü demek, İstiklal Harbi'ne bile, Kuva-yi Milliye'ye bile terör örgütü demekle eş değerdir"39 izlenme
Vatandaştan doları düşürmek için her yolu deniyor: "Enerji gönderirsek doları düşüreceğiz. Kış kış dolar, düş düş dolar, in dolar in"64 izlenme
‘İmamoğlu’nun gizli toplantısı’ haberi… İBB’den yalanlama geldi!29 izlenme
9 ayda 20 bin 818 şirket kapandı11 izlenme
Cumhuriyet Bayramı tüm yurtta coşkuyla kutlandı92 izlenme
“Allah beni en güzel surette yaratmış” diyen gerici “Bir günlüğüne kız olsaydınız” sorusuna sinirlendi
Melih Bulu'nun ilk icraatı ihale açmak oldu!
Deprem bölgesi için toplanan yardımlar AKP'li belediyenin otoparkında çürümeye bırakılmış!
Kayseri'de 850 özel halk otobüsü şoförü karantinada tutuluyor!