İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Twitter'dan yaptığı açıklama şöyle: "Osmanlı gelini olmakla iftihar ediyorum ama ben, Atatürk çocuğuyum. Atatürk çocuğu olmakla iftihar ediyorum.
Bu sözler, sevgili Yılmaz Özdil ile bugün ziyaretime gelen Padişah 2. Abdülhamid’in torunu son şehzade Osman Ertuğrul’un eşi Zeynep Osman'a ait."
"Osmanlı gelini olmakla iftihar ediyorum ama ben, Atatürk çocuğuyum. Atatürk çocuğu olmakla iftihar ediyorum."
Bu sözler, sevgili Yılmaz Özdil ile bugün ziyaretime gelen Padişah 2. Abdülhamid’in torunu son şehzade Osman Ertuğrul’un eşi Zeynep Osman'a ait.
Ergenekon kumpasındaki mahkeme başkanı tahliye edildi23 izlenme
İsrail'e gidecek 12 bin bombanın aracısı Türk şirket açıklama yaptı17 izlenme
Boğazlar satılıyor: Rüyada görsek inanmazdık!10993 izlenme
Sağlık Bakanı Koca'ya canlı yayında büyük tepki! Youtube yayınına 'Oy moy yok' mesajları yağdı!129 izlenme
Geçiş garantisi tuttu 'Avrasya Tüneli' yine para yuttu! CHP'li Yavuzyılmaz belgeleriyle paylaştı10 izlenme
Sütümüz de artık Amerikan oluyor!287 izlenme
Sağlık sorunları büyüyor: Tutuklu Belediye Başkanı Murat Çalık’ın boynundan kitle alındı14 izlenme
İstanbul'da sokak ortasında otlanan 2 deve sosyal medyada gündem oldu34 izlenme
İmamoğlu'ndan AKP'ye ekonomi tepkisi: Kara Düzen, yıllardır ekonomimizi tüketiyor
İmamoğlu: İstanbul'un deprem eylem planını bu ay sonunda açıklayacağız
Can Ataklı: "22 Holding'e daha kara para gibi bir takım suçlar nedeniyle yürüneceği söyleniyor. Bunlar varsa Kıbrıs çok baş ağrıtır!"
Babasının evi basılan İmamoğlu: "Ailemizi taciz etmeyi bırakın"