Doğu Akdeniz’de 1 Eylül'e kadar sürdürüleceği duyurulan Oruç Reis Araştırma Gemisi'nin faaliyetleri yeni bir NAVTEX ile 12 Eylül’e kadar uzatılmasının ardından süre sona erdi. Oruç Reis, Doğu Akdeniz'de Kıbrıs açıklarında daha önce ilan edilen bölgedeki çalışmalarını tamamlayarak Antalya Körfezi’ne demirledi.
Oruç Reis sismik araştırma gemisine, Ataman ve Cengiz Han isimli gemiler eşlik etti. Oruç Reis, Doğu Akdeniz'de Kıbrıs açıklarında daha önce ilan edilen bölgedeki çalışmalarını tamamladı.
Ekipmanları toplayarak Antalya’ya gelen Oruç Reis’in NATO ile müzakerelerin başlamasıyla döndüğü belirtiliyor. Oruç Reis’in faaliyetlerinin 25 Eylül’e kadar sürmesi bekleniyordu.
Yunan Hükümet Sözcüsü Stelios Petsas, atılan adımı "pozitif bir sinyal" olarak niteledi. Yunan sözcü, daha iyi değerlendirme yapmak için gelişmeleri beklemek gerektiğinin de altını çizdi.
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/orucreisgeridonduyunanistanmemnunoldu1765629
Erdoğan'dan deprem yardımlarının yetersiz olduğunu söyleyenlere: "Şerefsizler, haysiyetsizler"48 izlenme
Ankara’da ‘ücretsiz ulaşım’ ile ilgili yeni karar20 izlenme
Özlem Çerçioğlu CHP'yi TRT'den hedef aldı: "Mitingde Aydınlı yok denecek kadar azdı"14 izlenme
İletişim Başkanlığı'ndan seçim döneminde rekor harcama27 izlenme
BAE Peker’in sesini tam kıstı! Aracı ile de mesaj atamayacak41 izlenme
CHP’li seçmene ikametgâh takibi!234 izlenme
Teleferik faciasında yeni detaylar ortaya çıktı: 'Kazadan 10 dakika önce arayıp uyardım'25 izlenme
TÜİK'in sakladığı gerçek enflasyon Nebati'nin mağazasında görüldü: Bakan Nebati'nin mağazasındaki fiyatlar dudak uçuklatıyor!35 izlenme