Auto-Created-3
19 Şubat 2023 ( 38 izlenme )
Reklamlar

Ortaylı: Vatandaşlar 4 yılda bir oy kullanmıyor, her an ne olup bittiğini kontrol ediyor.

Ortaylı: Vatandaşlar 4 yılda bir oy kullanmıyor, her an ne olup bittiğini kontrol ediyor.

"Birçok yönden dünyadaki diğer toplumlardan önde olan toplumumuz, hak etmediği yetersiz ve kötü bir sistem içerisindedir" diyen Prof.Dr.Ortaylı depremleriyle ilgili bugünkü yazısında, seçmene büyük görev düşmektedir.


Tarihçiyazar Prof.Dr.İlber Ortaylı'nın bugün Hürriyet gazetesinde yayınlanan “Yanlış Nerede” başlıklı yazısının ilgili bölümü şöyle:

“Dünyadaki diğer topluluklardan birçok yönden önde olan toplumumuz, hak etmediği yetersiz ve kötü bir sistemin tutsağıdır. Tarım devrimini doğru yapamadık. Mühendislerimizin ve doktorlarımızın taşınmasını engelleyemedik. Çiftçileri eğitemedik. İnşaat sektöründe iyi mühendisler değil, alçaklar yaşıyordu. Yaşadığımız ülkenin alınması ve yaşadığımız ülkenin işleyişinin seçilmişlere, atanmışlara değil, devletin seçmenlerine bırakılması gerektiği gün geçtikçe netleşiyor. Vatandaşlar 4 yılda bir oy kullanmıyor, her an neler olup bittiğini kontrol ediyor.” dedi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İsveç'te hükümet kuruldu! Yeni Başbakanın ilk konuşmasında Türkiye için dikkat çeken açıklamaları gündeme düştü Test sonucu pozitif çıkan umreci sayısını açıklayan AKP milletvekili attığı tweet’i sildi! İsrail üst düzey suikast timi kurdu: Ölüm listesinin başındakiler belli oldu Mimarisi tek hastane satışa çıktı