Home
25 Haziran 2024 ( 27 izlenme )
Reklamlar

Ormanları Özel Harekât koruyacak


Turizmin başkenti Muğla’da ormanları korumak için Özel Harekât nöbet tutmaya başladı.


Turizmin başkenti Muğla’da ormanları korumak ve orman yangınlarının önlenmesi amacıyla, yangın riskinin bulunduğu ormanlık alanlarda Jandarma Özel Hareket, Polis Özel Harekat ve Orman Muhafaza ekipleri devriye görevi yapmaya başladı.

VALİLİK AÇIKLADI

Muğla Valiliği’nden konuyla ilgili açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada "Jandarma Özel Harekat, Polis Özel Harekat ve Orman Muhafaza ekiplerimiz yangın riskinin bulunduğu ormanlık alanlarda Yeşil Vatan için devriyede… Değerli vatandaşlarımız, bazı ihmallerin telafisi yoktur. Hava sıcaklıklarının oldukça yüksek olduğu bu günlerde lütfen yangına sebebiyet verecek davranışlardan uzak duralım. Yeşil vatanımızı hep birlikte koruyalım" denildi.

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Atatürk’ün devrimci mirası El Salvador’da taçlandı: Türkiye Parkı açıldı Yolsuzlukla suçlanan AKP'li Belediye Başkanı savcının takipsizlik kararı vereceğini canlı yayında açıkladı! İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i katletmişti: 'Sur' canisi Semih Çelik’in ailesinden 'soyadı değiştirme' davası İstanbul Barosu'ndan İmamoğlu'nun avukatı için açıklama