Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Ekrem İmamoğlu'nu VIP'e aldırmayan Ordu Valisi Seddar Yavuz’un skandal sözler söylediğini ortaya çıkardı.
CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ordu Valisi'nin 23 Nisan'da Ordu'da bir okulda öğretmenlere "Atatürk'ü abartmayın, 10 yılda bir Atatürk çıkar, Osmanlıyı öne çıkarın" dediği ortaya çıktı. Bu konuyu meclis gündemine taşıyacağım" dedi.
"Daha önce de iktidarı eleştirdiğim için bir milletvekili olarak milletimden aldığım konuşma hakkıma müdahale etmeye kalkmış, Fatsa'da bir açılışta kurdeleyi kestikten sonra sırada gelen İstiklal Marşı'na katılmadan tepki gösterip mekanı terketmişti" diyen Adıgüzel, "Gaziosmanpaşa ve Uşak'taki uygulamaları bilinen vali sadece Muş ilinde görev yapmasından haraketle bölücü terör örgütüne karşı olaganüstü mücadele göstermiş gibi takdim edilerek, Ordu ili de dahil partizanlığına milli bir perde örtmeye çalışıyor. Sen milli olmak için önce İstiklal Marşı'na gereken saygıyı göster, önce milletimizi uçurumdan alan Atatürk'e gereken saygıyı göster" ifadelerini kullandı.


http://www.yurtgazetesi.com.tr/gundem/orduvalisindenskandalsozlerataturkucokabartmayinh130920.html
Rapor skandalı devam ediyor!46 izlenme
Vatandaş, iktidar, muhalefet birleşti Mehmet Cengiz’e izin verilmedi42 izlenme
Şirin Payzın: İBB'nin Hatay'dan çıkartılması için her şey yapılıyor, valilikle aralarında müthiş bir mücadele var51 izlenme
Bunları her veli bilmeli ! 3 dakikada hap gibi İmam Hatip gerçeği !1296 izlenme
İddia: Şahan Gökbakar'ın tweetini paylaşan Ezgi Çelik, TRT'deki işinden oldu!56 izlenme
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, corona verilerini açıkladı: Can kaybı 7.186'ya, vaka sayısı 294.620'ye yükseldi!91 izlenme
İmamoğlu torpil iddiasına net yanıt verdi: Yazışmayı gördüm değeri yok!141 izlenme
CHP 'Halkın sorunları için çalışmaya devam edelim' dedi: Genel Kurul'da reddedildi25 izlenme