Türkiye'de sayıları yaklaşık 4 milyonu bulan Suriyeli sığınmacıların Kurban Bayramını geçirmek için ülkelerine geçmesi tartışılırken, sınır kapısında yine skandal görüntüler yaşandı.
Türkiye'nin çeşitli il ve ilçelerindeki Suriyelilerin, kurban Bayram'ını ülkelerinde geçirmek için Reyhanlı ilçesinde bulunan Cilvegözü sınır gümrük kapısından Hatay Valiliğinden online randevu kayıt yaptırdıktan sonra akın akın ülkelerine geçiş yaptıkları görüntüler gündem oldu.
Suriyeliler 518 Temmuz tarihleri arasında başta İdlib, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgeleri ile diğer şehirlere giderek yakınları ile bayramlaşacak. Bayramdan sonra tekrar Türkiye'ye girmek isteyen Suriyeli sığınmacılar 31122021 gününe kadar ülkemizde giriş yapabilecekler.
‘Cumhurbaşkanının hakareti bardağı taşıran son damla oldu’ diyerek AKP’den istifa etti!46 izlenme
Tacizden tutuklanan ilçe müftüsüne sahip çıktı!15 izlenme
Kartalkaya faciasında istenen cezalar belli oldu! Binlerce yıl hapisleri istendi24 izlenme
Hayrettin Karaman'dan skandal yazı! 'İslam, şiddeti emretmektedir'476 izlenme
Bekir Pakdemirli'nin 4 yıllık bilançosu: "Çiftçiler zarar ettim diyemez"46 izlenme
Sabah 06.00’da hastanede adım atacak yer yok! Muayene olmak bile torpil gerektiriyor70 izlenme
New York’ta ‘Her şey çok güzel olacak’ gerginliği!95 izlenme
Acı bilanço: 2019’da 474 kadın öldürüldü!79 izlenme