Home
02 Mart 2024 ( 25 izlenme )
Reklamlar

Öldürülen taksi şoförü için meslektaşlarından alkışlı protesto

İzmir'de, müşteri olarak bindiği taksi şoförü Oğuz Erge'yi tabanca ile vurarak öldüren saldırgan, polis tarafından yakalanarak tutuklandı. Erge'nin cenazesi, taksicilerin oluşturduğu konvoyla Adli Tıp Kurumu morguna getirildi. 


Taksiciler, meslektaşlarının öldürülmesine alkışla tepki gösterdi. Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık, saldırganın uyuşturucu etkisinde olduğunu söyleyerek bu tür durumların önüne geçilmesi gerektiğini vurguladı. Saldırganın, bindiği taksiden şoför Oğuz Erge'yi vurup gasp ettiği anlar araç kamerasına yansıdı. 

Bu vahşi saldırının ardından 250 taksi şoförü, konvoy eşliğinde Oğuz Erge'nin cenazesini Adli Tıp Kurumu'na taşıdı ve saldırıyı alkışla protesto etti. Saldırganın yakalanması ve tutuklanması sonrasında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, olaya ilişkin başsağlığı mesajı yayımladı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bu slogana tepki yağıyor! Ayhan Bora Kaplan havalimanı girişinde yakalandığında yanında olan koruması için de tahliye kararı Eskişehir'de yabancı uyruklu bir kadın "bunların hepsi şerefsiz" diyerek su şişesiyle vatandaşlara saldırdı Kamu parasıyla eşine ıstakoz ve şampanya ısmarlayan Fransa Çevre Bakanı istifa etti!