Babala TV’nin sahibi ve programcı Oğuzhan Uğur, siyasi liderleri ağırladığı Mevzular Açık Mikrofon programıyla milyonlarca kişiye ulaştı.
Uğur, programın son bölümünde Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu konuk aldı.
Format gereği, Kılıçdaroğlu’na yalnızca karşıt görüşündeki seyirciler soru sorabildi. Kılıçdaroğlu’nun çok sayıda gencin sorusunu yanıtladığı program 24 Mayıs günü yayınlandı. Program YouTube’da 2 günden kısa sürede 20 milyon görüntülemeyi aştı.
Program sırasında ve yayınlanmasının ardından çok sayıda yandaş isim ve trol Oğuzhan Uğur’u hedef aldı.
Milliyet gazetesi köşe yazarı Hakkı Öcal, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, programdaki soruların CHP tarafından daha önce verildiği imasında bulundu. Oğuzhan Uğur’un dile getirmediği bir cümleyi, ‘itiraf etti’ diyerek paylaşan Öcal, “Oğuzhan’ın gazeteciliği de bu kadar işte” sözleriyle algı operasyonu yaptı.

Uğur ise Öcal paylaşımına sosyal medya hesabından yanıt verdi. Öcal’a sitem eden Uğur, “Hakkı abi ? Hani Allah? Hani kitap? Hani kul hakkı? Ayıptır yahu” ifadelerini kullandı.
Bu yıl 20 yeni cezaevi açılacak61 izlenme
PKK böyle vuruldu! MSB, Kandil ve Asos'ta teröristlerin sözde üs olarak kullandığı bölgelere yapılan hava harekâtından görüntüler paylaştı51 izlenme
Asgari ücretliye 48 TL kaldı!71 izlenme
Eski Merkez Bankası Başkanı açıkladı! Yeni para basılacak mı?23 izlenme
Vatandaştan Şimşek'in 'enflasyon düşüşte' sözlerine tepki: "Acaba sokağa inmiş mi? Neye dayanarak söylüyor?"28 izlenme
Okulları pislik bastı, veliler temizliğe başladı! Bakan Tekin’in gündemi basketbol28 izlenme
Bal tutan parmağını yalar: Erdoğan'la görüştü 17 milyar TL'yi kaptı!54 izlenme
Emeklilerden zam protestosu: "Asgarinin altında emekli aylığı dayatmalarına alışmayacağız"47 izlenme