Anasayfa1
26 Temmuz 2018 ( 287 izlenme )
Reklamlar

ODTÜ'lü öğrenciler dünya ikincisi oldu!

Sosyal paylaşım sitesi Facebook'un dünya çapında düzenlediği 'Uluslararası Sosyal Sorumluluk Kampanya Yarışması'na katılan ODTÜ'lü öğrenciler dünya ikincisi oldu.

ODTÜ'lü öğrencilerin kadına yönelik şiddeti ve nefret söylemini azaltmak için hazırladıkları "Kız Başına" adlı bir proje hazırladı. Facebook'un dünya çapında düzenlediği “Uluslararası Sosyal Sorumluluk Kampanya Yarışması” için hazırlanan proje dünya ikincisi seçildi. 

ODTÜ öğrencileri Elif Öztürk, Cem Haspolat ve ODTÜ Öğretim Görevlisi Yeşim Çaplı, projeleriyle ilgili CNN Türk’e şunları anlattı:

“Bizim buradaki amacımız, kadının toplumdaki kimliğini güçlendirmek, kadın erkeğin eşit olduğu mesajını doğru şekilde vurgulayabilmek.”

https://www.abcgazetesi.com/guncel/odtuluogrencilerdunyaikincisioldu/haber96245

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Trump para verirse emekli zam alacak Osmangazi Köprüsü adeta kara delik gibi yutuyor! Günlük 2,2 milyon dolar garanti Çavuşoğlunun Finlandiya ve İsveç’i Hedef Alan Açıklamaları Dikkat Çekti! İmamoğlu: Metro vergileri zulümdür