Irak'ın kuzeyindeki Pençe (Hakurk) Operasyon bölgesinde icra edilen arama tarama faaliyeti sırasında mayına basıp yaralanan İstihkam Uzman Çavuş Önder Özen, kaldırıldığı hastanede şehit olmuş ve cenazesi memleketi Afyonkarahisar’a gönderilmişti. Şehit Uzman Çavuş Önder Özen için Sinanpaşa ilçesine bağlı Çobanözü köyünde düzenlenen cenaze töreninde kameralara dikkat çeken görüntüler yansıdı.

Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’a ‘beyefendi’ dediği için şehit ve gazi yakınlarının tepkisini çeken MHP Milletvekili Mehmet Taytak da Şehit Özen’in cenaze namazına katıldı. Taytak’ın korumalar tarafından sıkı şekilde korunması dikkat çekti.

Afyonkarahisar Valiliği'nin şehit aileleri için düzenlediği iftar programına katılan MHP Milletvekili Mehmet Taytak Öcalan’a ‘beyefendi’ dediği için büyük tepkiyle karşılanmış ve şehit ailelerine Valinin korumaları müdahale etmişti.
Sözcü
CHP, kayyum, operasyon... 3 günde 2,31 milyar dolarımız gitti7 izlenme
Sel mağduru çiftçiler icralık oldu!64 izlenme
'Boğarak öldürdüm' demişti! 6 yaşındaki Şirin'in katili tutuklandı45 izlenme
'Komünist Başkan' Fatih Mehmet Maçoğlu ihale sistemini kaldırdı!61 izlenme
Kamuya 3 bin yeni araç daha alınacak!32 izlenme
GÜNDEMAR'dan dikkat çeken 'Terörsüz Türkiye' anketi! Yüzde 79 hemfikir29 izlenme
3 anket şirketinden İstanbul Seçimi anketi132 izlenme
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'ten flaş iddia: "Silivri'de 10 gündür İmamoğlu için hazırlık var! Zaman ayarlı operasyon"27 izlenme
Devletin kurumunu bakın neye alet ettiler! "Pervasızlığın zirvesi"
Bir sosyal medya kullanıcısı çalışma saatlerine böyle isyan etti: "Bunun adı modern kölelik"
Serdar Ortaç: Başkan Erdoğan’ı seviyorum, Türk liramızı bile kıymetli hale getirdiler
Süleyman Soylu bunun da izini sürecek mi? AKP'li meclis üyesinden montaj, İmamoğlu'na hakaret, nefret söylemi!