Çözüm sürecinde resmi kurumların tabelalarından kaldırılan T.C. ibaresi, 31 Mart yerel seçimlerinden sonra AKP’nin kaybettiği birçok belediyede tabelalara geri gelmişti. Denizli’nin Çivril ilçesinde ise belediye tabelasına T.C. ibaresinin geri gelmesi, Cumhur İttifakına takıldı.
İYİ Parti ve CHP grupları tarafından verilen ve Çivril Belediyesi tabelasına T.C. eklenmesini içeren önerge, İYİ Parti ve CHP’li üyeler ile MHP’li üye Lütfi Karaman tarafından kabul edilirken, MHP kontenjanından AKP meclis listesine giren üyeler ile AKP’li meclis üyeleri tarafından reddedildi.
İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi Koray Eren meclis toplantısı sonra yaptığı değerlendirmede, “sözde milliyetçiler, milliyetçiliği ayaklar altına alanlarla bir araya gelip gurur duyduğumuz T.C. ibaresinin belediye tabelasına yazılmasına bile tahammül edemiyorlar. Milliyetçilik adı altında siyasi arenada boy gösteren arkadaşlarımızı taşıdıkları kimlikleri layıkı ile temsil etmeye davet ediyorum.” dedi.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/oilcedetcibaresineakpmhpengeli234551h.htm
Okullarda 'ücretsiz yemek' yok ama askıda tost var!37 izlenme
Boş su kuyusuna gelen elektrik faturası çiftçiyi isyan ettirdi!45 izlenme
Eski CIA danışmanı Henri Barkey: "O gece Kavala ile değil, tanınmış bir Türk gazeteciyle yemekteydim"62 izlenme
AKP'liden AKP'liye kıyak ihale davalık oldu54 izlenme
Sokak hayvanları tasarısında yeni gelişme: ‘Ötanazi’nin adı gitti kendi kaldı36 izlenme
'Ekonomisi coşan' Türkiye’de 1 TL’lik döner izdihamı !158 izlenme
TDK'nın sözlüğünde kadınlara hakaret dolu sözlük!104 izlenme
'Afrin'de Türk savaş uçağı düşürüldü' iddiası ve gerçekler506 izlenme