Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Çiğdemli Belde Belediyesi, 31 Mart seçimlerinde AKP’den MHP’ye geçti. Toplam 1577 seçmenin bulunduğu yaklaşık 2 bin 50 nüfuslu beldede seçimleri MHP adayı Ahmet Sungur 791 oy alarak kazandı.
Eski başkan ve AKP adayı olan İsmail Biçer ise 510 oy alarak koltuğuna veda etti.

Beldenin yeni başkanı Ahmet Sungur, göreve başladıktan sonra belediyeyi nasıl ve ne şartlarda teslim aldığını gösteren borç belgesini Çiğdemli Belediyesinin sosyal medya hesabından paylaştı.
Söz konusu borcun nasıl bu kadar biriktiğine şaşırdığı ve öğrenmek için çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Sungur, “Seçim sırasında şeffaf belediyecilik konusunda söz vermiştik. Bundan sonra da zaman zaman gelirgider bilançosunu hazırlayıp halkımızla ve kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceğiz. Belediyede gelirgider dengesi kurmalıyız, ama projelerimizi de hayata geçirmeliyiz. Bunun için bütün çabayı göstermeliyiz. Tasarruf yapmalıyız ve belediyenin her kuruşunu yerli yerinde ve hesaplı kullanacağız . Çiğdemli halkı belediyenin nereden ne kadar kazandığını veya nereye ne kadar harcandığını görecek” diye konuştu.
Belediyenin sosyal medya hesabından paylaşılan belgeye ise çok sayıda belde halkı tepki gösterdi.
İmam hatiplerin ne kadar ayrıcalıklı olduğunu, bu rakamları görünce daha iyi anlayacaksınız!318 izlenme
Kredi kartı harcamaları yüzde 106 arttı: "Vatandaş faiz ödeyerek geçinmeye çalışıyor"39 izlenme
Feslinin restoranı şaibeli çıktı!417 izlenme
Avrupa’nın en kötü üçüncü ülkesi: Türkiye!97 izlenme
Arapça in ingilizce out! MEB son yıllarda kadroya bakın kaç Arapça öğretmeni aldı?97 izlenme
Elektriğe yapılan zamlar, cihazlara bağlı hasta yakınlarını perişan ediyor58 izlenme
Alım gücü düşen vatandaş koyun kulağına yöneldi!167 izlenme
Tanju Özcan, Şehit Anneleri Derneği Başkanı Pakize Akbaba’yı ziyaret etti: "Biz bu çocuklarımızı, Öcalan serbest kalsın diye mi şehit verdik? Bizim cesedimizi çiğnemeden Öcalan oradan çıkamayacak"33 izlenme
Polisler hastanede beklerken savcılıktan Ayşe Barım için yeni karar
CHP'den MTV atağı: AYM'ye taşınıyor
Milyonlar için kritik toplantı! Memur maaşında son viraj
Ferdi Zeyrek, hastaneye kaldırılmadan birkaç gün önce Cider Yolu'nda çalışan yol yapım işçilerini ziyaret edip içecek dağıtmıştı