Pandemi sürecindeki normalleşme adımlarıyla kısmi de olsa özgürlüklerine kavuşan vatandaşlar; hasret kaldıkları deniz, kum güneş üçlüsüne akın etti.
Havayolu trafiğinin henüz başlamamış olması nedeniyle, olanak bulanlar otomobilleriyle tatil yörelerine koştu. Çeşme, Kuşadası, Didim, Bodrum, Marmaris sahilleri tatilcilerin akınına uğradı.

Yazlıklar tamamen dolarken, hafta sonu için kiralık villa veya apart bulanlar kendini şanslı saydı. Bulamayanlar ise günübirlik yol mesafesindeki sahillere gitti.
SOSYAL MESAFE, MASKE YOK
Hafta sonunda güneşli havanın tadını çıkarmak isteyenler Kuşadası plajlarını doldurdu. Sabah saatlerinde uygulanan sosyal mesafe kuralları, günün ilerleyen saatlerinde plajın dolmasıyla kenara bırakıldı.

Kentlerin sokaklarında maske takma zorunluluğu olmasına karşın plajlarda maske takana pek rastlanmadı.

EN ÇOK SEVİNENLER 18 YAŞ ALTI GENÇLER VE ÇOCUKLAR OLDU
Deniz, güneş ve kum üçlüsünün tadını en çok çocuklar çıkardı. Sokağa çıkma yasakları nedeniyle evlerinde kapalı kalan, sokağa çıkmaları yasak olan 18 yaş altı gençler ve çocuklar, aileleri ile birlikte denize girdi, top oynadı, kumlarda yuvarlandı.

Plajlarda görünmeyen 65 yaş üstü kesimin pandeminin kurallarına en çok uyan yaş grubu olduğu gözlendi.

Erdoğan duyurmuştu: Sefalet zammının ardından iktidar emekliler için neler planlıyor?45 izlenme
Büyük kaçış! Türkiye en çok milyoner kaybeden 3. ülke oldu56 izlenme
Mansur Yavaş tavrını açık açık ortaya koydu! Özgür Özel'e desteğini açıkladı27 izlenme
CHP’li Erdoğdu Sayıştay Başkanlığı ile Sağlık Bakanlığı’nın nasıl suç işlediğini belgeleriyle anlattı!86 izlenme
Assos’un son hali böyle görüntülendi: Islah değil, katliam!71 izlenme
Yargıtay'dan, Atatürk Havalimanı'nda 45 kişinin ölümüne sebep olup 46 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 2604 yıl hapis cezası alan IŞİD'li 6 sanık hakkında tahliye kararı!52 izlenme
Kayseri’de 'abi eve ekmek götüreceğim para lazım' diyen çocuğun balonlarına zabıta el koydu !243 izlenme
Iraklı ev sahibi gazeteciye ev vermedi! “Mesleğin riskli kirayı düzenli ödeyemezsin”46 izlenme
Yine kandırmışlar! Erdoğan: UYAP’ı maalesef FETÖ’cülere kaptırdık
AÖF kayıt ücretlerine dev zam! 3 bin 400 lirayı buldu
Fahrettin Altun’dan çok konuşulacak ‘İmamoğlu ’itirafı! CHP'den sert tepki
Hakim bağırarak tepki göstermişti: Sinan Ateş davasındaki 15 polise suç duyurusu!