CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Paradise Papers skandalı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. “Cumhuriyet çok önemli bir gazetecilik yaptı” diyen Kılıçdaroğlu, “Binali Yıldırım’a içten teşekkürlerimi sunuyorum. Şimdi arkadaşlarım, vergi cennetlerinde kimin ne kadar parası var, kimin ne kadar şirketleri var ortaya çıksın diye araştırma önergesi verecekler. Umarım Sayın Başbakan verdiği sözün arkasında durur” dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından satır başları:
Mehmet Alkan aramıza hoşgeldi, şeref verdi. Kardeşi Yüzbaşı Ali Alkan, Beytüşşebap’ta şehit oldu. O bütün şehitler gibi, gaziler gibi bizim onurumuz. Bir şehit yakını ordudan atıldı. Sadece ve sadece böyle konuştuğu için bir KHK ile ordudan atılıyorsa, bütün gazilere, şehit yakınlarına sesleniyorum; Bu tabloyu içinize sindiriyor musunuz? Elinizi vicdanınıza koyacaksınız ve oyunuzu öyle kullanacaksınız.
Sadece ordudan atılmadı, pasaport verilmedi, beylik tabancası verilmedi, emekli ikramiyesi verilmedi, OYAK’taki birikimine el konuldu, kredi kartı bile verilmedi. Sivil ölüme mahkum oldu. Bunları yapanların yatacakları yeri yok.
http://gazeteport.com/2017/niyevergiodemiyosunniyesirketinivergicennetlerindekuruyorsun107974/
İmamoğlu Ferdi Zeyrek için cezaevinden mektup yazdı: "Burdan bütün kalbimle yanınızdayım"30 izlenme
Berat Albayrak nerede?128 izlenme
AKP’li yöneticiden esnafa çok ağır küfür!43 izlenme
Kayyum yaşlı ve engellilerin kullandığı mekik servisini kaldırdı!21 izlenme
Hamas, misilleme olarak Lübnan'dan İsrail'in Kuzey Bölgesi'ndeki Kiryat Shmona şehrini 12 roket atarla vurduğunu duyurdu28 izlenme
MEB'den karma eğitim açıklaması198 izlenme
Bakan Koca, corona verilerini açıkladı: Toplam vaka sayısı 216.873’e, vefat sayısı da 5.440’a yükseldi!84 izlenme
Coronanın laboratuvardan yayıldığını ilk o söylemişti! Eski CDC Direktörü Redfield: Ölüm tehditleri alıyorum42 izlenme
İmamoğlu operasyonu sonrası ağır kan kaybı: Rezervlerde düşüş sürüyor
Kaftancıoğlu’ndan Erdoğan’a: "Bu ülkede bir kadının bile dilini koparamayacaksın"
İmamoğlu, Beykoz'da halka buluştu: Çektirilen zulmün tek sebebi koltuğunu kaybetme korkusu
Kahramanmaraşlı depremzede, Erdoğan'ın tehditvari sözlerine tepki gösterdi: "% 70 oy aldığı Maraş’a da maalesef bir şey gelmedi"