Avrasya Araştırma Şirketi, Nisan ayındaki ikinci araştırmasının sonuçlarını yayımladı. Artan koronavirüs vakaları öncesinde alınan 'kısmi kapanma' kararı öncesinde gerçekleştirilen, bir de anketin yer aldığı raporda çarpıcı sonuçlar yer alıyor.
Rapordan detaylar şöyle...
"Recep Tayyip Erdoğan tekrar cumhurbaşkanı adayı olursa ona oy verir misiniz?" sorusuna verilen yanıtlar.

"'Hükümete ve Cumhurbaşkanına güveniyorum, pandemi bittiğinde ekonomik krizi bitireceklerdir' ifadesine katılıyor musunuz" sorusuna verilen yanıtlar.

"Türkiye'de bir ekonomik kriz olduğunu düşünüyor musunuz?" sorusuna verilen yanıtlar.

"Cumhurbaşkanlığı seçimine sadece Mansur Yavaş ile Recep Tayyip Erdoğan katılırsa sizce hangisi kazanır?" sorusuna verilen yanıtlar.

"Cumhurbaşkanlığı seçimine sadece Ekrem İmamoğlu ile Recep Tayyip Erdoğan katılırsa sizce hangisi kazanır?" sorusuna verilen yanıtlar.

"Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sadece Ekrem İmamoğlu ile Recep Tayyip Erdoğan katılırlarsa hangisine oy verirsiniz?" sorusuna verilen yanıtlar.

"Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sadece Mansur Yavaş ile Recep Tayyip Erdoğan katılırlarsa hangisine oy verirsiniz?" sorusuna verilen yanıtlar.

"Recep Tayyip Erdoğan ve Meral Akşener'den hangisine daha yakın hissediyorsunuz?" sorusuna verilen yanıtlar.

"Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'ndan hangisine daha yakın hissediyorsunuz?" sorusuna verilen yanıtlar.

"Recep Tayyip Erdoğan ve Mansur Yavaş'tan hangisine daha yakın hissediyorsunuz?" sorusuna verilen yanıtlar.

"Recep Tayyip Erdoğan ve Ekrem İmamoğlu'ndan hangisine daha yakın hissediyorsunuz?" sorusuna verilen yanıtlar.

"Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz" sorusuna karşılık olarak verilen yanıtlardan çıkan sonuçlar ise şöyle... (Kararsızlar dağıtılmadan)

Kararsızlar dağıtıldığında ortaya çıkan sonuçlar ise şöyle...

http://www.krttv.com.tr/gundem/nisanayininsonanketiaciklandiakpbuseferdibigorduh74844.html
12. katta bozkurt pozu veren Haluk Kırcı’yla aynı masada25 izlenme
Sokağa çıkma kısıtlamasında alkol satışı yasağı!58 izlenme
Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafı CHP binasından indirildi! "AKP'nin değirmenine su taşıyor"27 izlenme
Enflasyonu düşük gösterenler utansın: Geçinemeyen emekli vatandaş sokak ortasında ağladı!50 izlenme
Engin Polat 'dolandırıcılık' suçlamasından beraat etti36 izlenme
Asker itiraf etti, hiçbir işlem yapılmadı: Menzil tarikatına tabiyim!972 izlenme
'Bebek katilleri' için hesap vakti: İlk duruşma tarihi belli oldu33 izlenme
Devran dönünce…132 izlenme