Avrasya Araştırma Şirketi, Nisan ayındaki ikinci araştırmasının sonuçlarını yayımladı. Artan koronavirüs vakaları öncesinde alınan 'kısmi kapanma' kararı öncesinde gerçekleştirilen, bir de anketin yer aldığı raporda çarpıcı sonuçlar yer alıyor.
Rapordan detaylar şöyle...
"Recep Tayyip Erdoğan tekrar cumhurbaşkanı adayı olursa ona oy verir misiniz?" sorusuna verilen yanıtlar.

"'Hükümete ve Cumhurbaşkanına güveniyorum, pandemi bittiğinde ekonomik krizi bitireceklerdir' ifadesine katılıyor musunuz" sorusuna verilen yanıtlar.

"Türkiye'de bir ekonomik kriz olduğunu düşünüyor musunuz?" sorusuna verilen yanıtlar.

"Cumhurbaşkanlığı seçimine sadece Mansur Yavaş ile Recep Tayyip Erdoğan katılırsa sizce hangisi kazanır?" sorusuna verilen yanıtlar.

"Cumhurbaşkanlığı seçimine sadece Ekrem İmamoğlu ile Recep Tayyip Erdoğan katılırsa sizce hangisi kazanır?" sorusuna verilen yanıtlar.

"Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sadece Ekrem İmamoğlu ile Recep Tayyip Erdoğan katılırlarsa hangisine oy verirsiniz?" sorusuna verilen yanıtlar.

"Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sadece Mansur Yavaş ile Recep Tayyip Erdoğan katılırlarsa hangisine oy verirsiniz?" sorusuna verilen yanıtlar.

"Recep Tayyip Erdoğan ve Meral Akşener'den hangisine daha yakın hissediyorsunuz?" sorusuna verilen yanıtlar.

"Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'ndan hangisine daha yakın hissediyorsunuz?" sorusuna verilen yanıtlar.

"Recep Tayyip Erdoğan ve Mansur Yavaş'tan hangisine daha yakın hissediyorsunuz?" sorusuna verilen yanıtlar.

"Recep Tayyip Erdoğan ve Ekrem İmamoğlu'ndan hangisine daha yakın hissediyorsunuz?" sorusuna verilen yanıtlar.

"Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz" sorusuna karşılık olarak verilen yanıtlardan çıkan sonuçlar ise şöyle... (Kararsızlar dağıtılmadan)

Kararsızlar dağıtıldığında ortaya çıkan sonuçlar ise şöyle...

http://www.krttv.com.tr/gundem/nisanayininsonanketiaciklandiakpbuseferdibigorduh74844.html
Yasaklar, yılbaşı sofrasını zamlandırdı211 izlenme
Narin cinayetinde yeni gelişme: Amca Salim Güran'ın görüntüleri ortaya çıktı!91 izlenme
CHP'li Murat Bakan: "Sınırdan her gün en az 300 Afganlı kaçak giriyor"30 izlenme
PTT’den o şirkete 20 milyonluk kıyak daha: 'PTT küçülüyor, küçük ortak zenginleşiyor'53 izlenme
Ümit Özdağ'ın İçişleri Bakanlığı çıkarmasının akustikleri sürerken Bakan Nebati'den Soylu'ya dikkat toplayan ziyaret32 izlenme
Özgür Özel Silivri'de isyan etti! "Hakkımı helal etmiyorum bu ailelerin gözyaşında boğulacaksınız. Bu kadar zulmün bir bedeli olacak elbet"18 izlenme
Yobazlar geri adım atmıyor ! Pakistan Din Konseyi Başkanı olan yobaz 'Kur'an'da yazıyor eşinizi dövebilirsiniz !'432 izlenme
Almanya'dan Türkiye'ye silah satışında rekor160 izlenme
Türkiye'nin ünlü mobilya devi iflas etti: Uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyordu
Sokak röportajında işsizlik tepkisi: "Kızım 3 üniversite bitirdi ama işsiz. Tayyip'e köpeklik yapmadığım için"
Beş başlıkta Venezuela krizi: ABD neden vurdu?
Seçmen sayısı hangi ilde ne kadar arttı?