Anasayfa1
01 Temmuz 2024 ( 38 izlenme )
Reklamlar

Nejat İşler’in bankadan talebi alkış aldı: Öğrenciler için paradan vazgeçti!


Oyuncu Nejat İşler‘in bir bankadan gelen seslendirme teklifini kabul ederken şart koştuğu öğrenci okutma talebi sosyal medyada gündem oldu.



Bir bankadan reklam filmi için seslendirme teklifi alan Nejat İşler, para istemediğini, bankanın öğrencilere burs vermesini istedi.

Bankanın bin öğrenci önerisine karşılık, İşler “Koca banka bu kadar mı öğrenciyi okutur?” diyerek sayının beş bine çıkarılmasını istedi.

Oda TV yazarı Sina Koloğlu’nun yazısına göre banka, oyuncunun isteğini kabul etti.

Sosyal medyada gündem olan bu haber sonrası oyuncuya “Helal olsun” yorumları yapıldı.

Kaynak: Odatv

Tele1

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Türk Tabip Birliği, Sağlık Bakanlığı'na karşı çıktı: Sayı 10 katı! AKP'li belediyenin ihalesi hep aynı kişiye: Sadece şirketin adı değişiyor! Beş yılda 14 ihale Yoksulun enflasyonu 18 yılda yüzde 600’ü aştı! Ege Üniversitesi KYK Erkek Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrencilerinden eylem: “Temiz su ve sağlıklı yemek istiyoruz”