Diyarbakır'da 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetine ilişkin tepkiler paylaşılmaya devam ediliyor. Oyuncu Nejat İşler'den de cinayete dair sert tepki geldi. İşler, "Kabileler, cemaatler, tarikatlar falan filan değil, millet olmayı hatırlayacağız. Zaten Mustafa Kemal Atatürk söylemiş, çok basit aslında. Adam formülü koymuş yani" dedi.
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan İşler şu ifadeleri kullandı:
Bugün evden bu yüzden çıktım çünkü sıkıldım artık yani. Hiçbir şey yapamıyoruz, koruyamıyoruz çocukları. Bizim de suçumuz var.
Biz millet olmayı bıraktık ve kabile devleti olmaya karar verdik galiba. Öyle olunca da kabile kuralları geçerli oluyor yani. Ondan önce de var 1 milyon hikaye, bundan sonra da olacak böyle giderse. Hep beraber millet olmayı hatırlayacağız yani bu kadar basit.
Kabileler, cemaatler, tarikatlar falan filan değil, millet olmayı hatırlayacağız. Zaten Mustafa Kemal Atatürk söylemiş, çok basit aslında. Adam formülü koymuş yani. Niye direniyoruz anlamadım gitti. Lafın bittiği yerdeyiz. Koruyamadık abi bundan öncekileri de koruyamadık onu da koruyamadık abi. Koruyamadık! Bizim suçumuz, gerçekten bizim suçumuz.
Sözcü
Katliamcı PKK’lı, il il konferans veriyor26 izlenme
Yunanistan, bir adamızı daha işgale hazırlanıyor!293 izlenme
Tekel soruşturması 'Gezi'ye döndü! Dolunay Soysert ve Halit Ergenç ifadeye çağrıldı36 izlenme
Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı uyardı104 izlenme
Akdeniz Üniversitesi'nde neler oluyor? KYK yurdundaki intiharlarda 'tarikat' iddiası65 izlenme
'Yenidoğan çetesi' davasında 3 kişiye tahliye! Tutuklu sayısı 10'a düştü32 izlenme
Maaşı kesilen engellinin canına kıydığı iddia edildi49 izlenme
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın açtığı davaların 18'nde zafer kazandı137 izlenme
Yeşilay’ın eski şube başkanı uyuşturucudan tutuklandı
AKP’li başkan torpille işe alımı böyle savundu! "Millet dünyayı yiyor, biz 5 kişi işe alıyoruz çok mu?"
Rabia Naz’ın babası Şaban Vatan’dan Bakan Tunç’a çağrı: "Kızımın artık ruhu huzura kavuşsun"
ABD’ye giden heyet sorunlardan hangisini çözecek?