Narin'in tutuklu olmayan tek ağabeyi Baran Güran, sosyal medyadan tutuklu annesi ve kardeşini savunduğu paylaşımlarının ardından ilk kez konuştu. Kanal D’nin "Neler Oluyor Hayatta" programına konuşan Baran Güran, anne Yüksel ve kardeşi Enes’i savundu ve asla bu cinayeti işlemeyeceklerini söyledi.
‘GİZLİCE KAN ALINDIĞI’ İDDİASINA YANIT
Baran Güran’a annesinin “gizlice kan aldırdığı” iddialarına yanıt verdi. Baran Güran, Siverek’ten gelen iki kişinin anneden böyle kan alınırsa Narin’i bulabileceklerini söylediğini ve onların da buna inanıp jandarmayı aradıklarını, hatta kan alındığı anlarda jandarmanın da orada olduğunu iddia etti. Baran Güran, “Kan alındığı zaman videoya aldık. Yanında jandarma personelleri duruyor. Videoyu avukatlara verdik bunu mahkemede sunacaklar.” dedi.
KARDEŞİ ENES’İ SAVUNDU
Enes’in uyuşturucu kullandığı iddialarını yalanlayan Baran Güran, hayatı boyuncu sigaradan başka kullanmadığını zaten yapılan testlerde de bunun ortaya çıktığını ileri sürdü. Baran, "Ne alkol ne de uyuşturucu, hiçbiri çıkmadı." ifadelerini kullandı. Baran Güran, Enes’in kolundaki ısırık ve gözündeki morluk için "Narin’e duyduğu üzüntü nedeniyle kendisine zarar vermesinden kaynaklandı." dedi.
Tele1
Güllü soruşturması genişliyor: İki isim daha ifadeye çağrıldı12 izlenme
Heybeliada'da orman yangını! Tahliyeler başladı!51 izlenme
Rayları ortada yok faturası katlanıyor12 izlenme
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş: Bu bölgede ayakta kalabilmek için güçlü olmak zorundayız32 izlenme
Mahfi Eğilmez: "Tedirginlik döviz talebini artırır"32 izlenme
CHP’li Gürer’den asgari ücrete zam önerisi!63 izlenme
Borç takan takana! Ziraat Bankası'nda neler oluyor?33 izlenme
Peynir fiyatlarına zam yolda!31 izlenme
Rusya'dan ABD'ye "Ukrayna ihtilafına giderek daha fazla dahil olan" protesto notası
Simitçiler 'dolar' zammı istedi: Yağ karaborsaya düştü!
CHP'li Murat Bakan açıkladı: "Polis Meslek Yüksek Okulları'nın tüm personellerine seçim gecesi görev talimatı"
Türkiye'de bu da oldu: Güvercinlere bile haciz uygulandı, icradan satılığa çıktı!