İktidara yakınlığıyla bilinen Habertürk yazarı Nagehan Alçı, 14 Mayıs seçimleri öncesinde dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Twitter hesabından paylaşımda bulunan Alçı, Cumhurbaşkanlığı seçimine günler kala Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun olası zaferi sonrası neler devir teslimin nasıl olacağını değerlendirdi.
Alçı, “Eğer kafa kafaya giden bu seçimi kazanırsa mükemmel bir devirteslim töreni ile Kemal Bey, Cumhurbaşkanlığı makamını Tayyip Bey’den devralacaktır. 13. Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu olacaktır” dedi.
Alçı şunları ifade etti:
“Nagehan Alçı olarak Kılıçdaroğlu’nun adaylığından ne kadar eminsem şundan da kadar eminim… Eğer kafa kafaya giden bu seçimi kazanırsa mükemmel bir devirteslim töreni ile Kemal Bey, Cumhurbaşkanlığı makamını Tayyip Bey’den devralacaktır. 13. Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu olacaktır.
Eğer Kemal Bey kazanırsa, Erdoğan çifti, Kılıçdaroğlu çiftini bizzat Külliye’de karşılayacak, sohbetler edildikten sonra medya önüne iki siyasi lider çıkacaktır. Demokrasinin erdemini vurgulayan konuşmaların ardından güzel bir devirteslim olacaktır. Bunu kesin olarak biliyorum…”
Gerçek Gündem
Hasarlı binalarda yürekler ağızda yaşam31 izlenme
Kızılay ve Başkanı Kerem Kınık hakkında suç duyurusu37 izlenme
Rant için afet fırsatçılığı! Felaket alanı imara açılıyor!73 izlenme
AKP'nin Erdoğan'ın adaylığıyla ilgili görüş istediği ortaya çıktı41 izlenme
Eğitim tarikattan diploma MEB’den!34 izlenme
İstanbul’un 2022 enflasyonu belli oldu28 izlenme
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gemlik'te düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu32 izlenme
Cumhurbaşkanlığı forsu kullanan çete çökertildi: Sahte polislerin foyası ortaya çıktı!15 izlenme
Ethem Sancak'tan dikkat çeken sözler "Şimdi Vatan Partililer de çok şükür Erdoğan’ın peşine takıldılar"
Erdoğan'ın memleketinde esnaftan zehir zemberek vergi sözleri: "Benim 60 bin verdiğim yerde büyük marketin de 600 bin vermesi lazım"
Erzincan'daki maden faciası bölgesi basına gösterildi
Deprem sonrası anket: AKP'de belirgin düşüş