İBB'ye yönelik başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve tutuklanan 8 isim arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun'un şoförü Kadir Öztürk de bulunuyor.
Murat Ongun, Çorlu Cezaevi'nde tutuklu bulunduğu sırada, AKP döneminde İBB’de işe giren ve son 6 yıldır ulaşım görevlisi olarak çalışan Kadir Öztürk’ün tutuklanmasına sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.
Ongun, Öztürk'ün tutuklanmasının sebebinin kendisi ile çalışması olduğunu söyledi. Şoförü Öztürk'e seslenen Ongun, "İstedikleri ifadeyi ver ve çık o cezaevinden, çocuklarına kavuş. Hakkımı helal ediyorum" dedi.
Ongun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "AKP döneminde İBB’de işe giren ve 6 yıldır ulaşım görevlim olan Kadir Öztürk’ü tutukladılar. Tek suçu benimle çalışması ve sorulan bir, evet bir soruya doğru yanıt vermesi.
Küçükçekmece’de 4 çocuğu ve eşiyle yaşam mücadelesi veren Kadir şimdi cezaevinde. Sevgili Kadir; senden bana iftira atmanı istiyorlar biliyorum, bunun için aldılar seni. İstedikleri ifadeyi ver ve çık o cezaevinden, çocuklarına kavuş. Hakkımı helal ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Sigarada zam sağanağı! Bir grup daha fiyat listesini güncelledi12 izlenme
Rekabet kurumu, bazı gıda firmaları hakkında soruşturma başlattığını duyurdu.23 izlenme
Sokak röportajında "isterse beni tutuklasınlar" diyerek Erdoğan'ı eleştiren kadın tutuklandı!17 izlenme
İmamoğlu'ndan üçüncü açıklama: "Kazandık demelerine inanmayın öndeyiz"25 izlenme
Dışarı satıyoruz sanıyorduk: Meğer 8 kat fazla para ödeyerek geri alıyormuşuz!816 izlenme
Ey Türk gençliği birinci vazifen…16 izlenme
Öğrenci yurt fiyatları uçuşta!50 izlenme
Bilal, belediyeye kıl çadır kiraladı21 izlenme
Vatandaşlar kira fiyatlarına isyan etti! "Memleket bitmiş"
Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Samsun, Bursa Kafe-bar çalışanlarından eylem çağrısı!
Torba kanun teklifinin içinde Menzil tarikatı çıktı! İmajını düzeltmek için isim değişikliğine gidiyor
İçişleri Bakanlığı’nın 1 milyon 500 bin lira ödül koyduğu IŞİD üyesi serbest bırakıldı!