Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü 'rüşvet' soruşturması kapsamında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, oğlu Gökhan Böcek ve eski gelini Zeynep Kerimoğlu hakkında gözaltı kararı verildi. 5 Temmuz'da Muhittin Böcek ile Zeynep Kerimoğlu gözaltına alınırken, Mustafa Gökhan Böcek'in eşi Zuhal ve 1 yaşındaki oğlu Muhittin Aslan Böcek ile İtalya'da olduğu öğrenildi. Aynı gün adliyeye sevk edilen Muhittin Böcek tutuklandı, Zeynep Kerimoğlu yurt dışı çıkış yasağı konularak serbest kaldı. Böcek, daha sonra geçici olarak Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırıldı.
EŞİ TUTUKLANDI
Gökhan Böcek ile 2024'te dünyaevine giren Zuhal Böcek ise 27 Temmuz sabahı Antalya'dan uçakla gittiği İstanbul Havalimanı'nda, 'Suçtan kaynaklanan mal varlığının değerinin aklanması' suçlamasıyla gözaltına alındı. Ardından Antalya'ya getirilen Zuhal Böcek, 31 Temmuz'da tutuklandı.
ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
Muhittin Böcek'in yurt dışındaki oğlu Gökhan Böcek ise dün Avusturya'nın başkenti Viyana'dan uçakla geldiği Antalya'da gözaltına alındı. Havalimanı polisi tarafından gözaltı işlemi uygulanan Gökhan Böcek, ardından Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.
Gökhan Böcek, ifade işlemleri için emniyet müdürlüğüne götürüldü. Gökhan Böcek, emniyetteki işlemlerinin ardından akşam saatlerinde adliyeye sevk edildi.
TUTUKLANDI
Hakkında gözaltı kararı verilen, dün Viyana'dan uçakla geldiği Antalya Havalimanı'nda gözaltına alınan Muhittin Böcek'in oğlu Gökhan Böcek, emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin ardından bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi. Gökhan Böcek, çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı. Gökhan Böcek’in emniyette 40 sayfaya yakın ifade verdiği, kendisine yöneltilen soruların tamamını cevapladığı öğrenildi.
TELE1
AKP'li belediyede usulsüzlük iddiası: Vatandaşlar suç duyurusunda bulundu18 izlenme
Esenyurt'ta hamile kadını taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı32 izlenme
Thodex’in firari CEO’su Faruk Fatih Özer'den haber var: Şikâyetini geri çekenlere para dağıtıyor!73 izlenme
AKP’li belediyede dini nikah kıyılmaya başlandı!106 izlenme
AKP'den İstanbul'da 'pes' dedirtecek hamle... "Kaybedeceklerini anlayınca bunu yapıyorlar..."93 izlenme
İşsizlik bahane teşvikler şahane!57 izlenme
ROK 'Kurultay Davası ertelenecek' dedi: Borsa yükseldi, bankacılık endeksi puan arttırdı32 izlenme
İBB'ye kayyum sözünü ilk dillendiren Cem Küçük oldu25 izlenme
Damat harikalar diyarında! Berat Albayrak: Enflasyonla mücadelede oldukça başarılıyız
Binali Yıldırım kabullendi "Kaybedilmiş seçimi kazanmak için uğraşacak değilim"
Fiyatlar uçtu, yurttaşların yolu bit pazarına düştü! 'Yakında buradan da bir şey alamayacağız'
AKP'li kadının Boğaziçi oyunu ortaya çıktı, sosyal medya karıştı!