Belediyenin zorlu bir süreçten geçtiğini belirten Özdemir, "Kolay bir süreçte göreve gelmedik. Çok sayıda soruşturma ve denetimle karşılaştık ama buna rağmen ekip olarak kaos yaşanmadı. Muhittin Başkanımıza sonuna kadar inandık. Zor bir dönemden geçiyoruz ama hizmette bir gün bile geri kalmadık" diye konuştu.
Muhittin Böcek hakkındaki soruşturmaya ilişkin Özdemir, gizlilik kararına dikkat çekerek, iddiaların medyada çarpıtılmaması gerektiğini söyledi. Özdemir, "Soruşturmanın bir gizlilik kararı var. Biz dosyadaki suçlamaları bilmiyoruz. Ancak basından çok şey öğreniyoruz. Bazı iddialar, itibar suikastına dönüşmemeli. Başkanımız geçmişte birçok denetimden geçti ve hiçbir zaman soruşturulmaktan kaçmadı. Biz de her soruya yanıt verecek güçteyiz" dedi.

Böcek'in sağlık durumunun hassas olduğunu belirten Özdemir, tutuksuz yargılanma çağrısında bulunarak, "Muhittin Böcek 63 yaşında, 14 ilaçla hayatta kalıyor. Antalya'nın nemli sıcağında tansiyon hastası olarak zor bir süreç geçiriyor. 27 yıllık belediye başkanlığı geçmişi olan biri. Bu nedenle insani durumlar gözetilmeli. Başkanımız günden güne kilo veriyor, bağışıklığı düşüyor" ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Meclisi'nde yaşanan son gerginliklere de değinen Özdemir, "Meclis tartışmaların değil, kentin sorunlarının konuşulduğu yerdir. Oy kullansa da kullanmasa da herkes sorumludur. Meclisi terk etmek doğru değildi. Siyaset kentin önüne geçmemeli" ifadelerini kullandı.
Basında yer alan "yaprak dökümü" iddialarına yanıt veren Özdemir, belediyede ayrılıkların karşılıklı anlayışla gerçekleştiğini ifade ederek, "ASAT Genel Müdürü İbrahim Kurt yıllarca bu kente hizmet etti. Ayrılıklar karşılıklı anlayışla, nezaketle yürütülüyor. Hiçbir çalışma arkadaşımızla sıkıntı yaşamadık" dedi.
Cumhuriyet'in 102. yılı kutlamalarını yapacaklarını söyleyen Özdemir, "Cumhuriyet Meydanı'nda Candan Erçetin konseriyle tüm Antalyalıları buluşturacağız. Cumhuriyet'in 101. yılını büyük bir coşkuyla kutlayacağız" dedi.
NEFES
9 yıldır 'öğrencisi olmayan' fakültede dekan ve personeline maaş ödediler!45 izlenme
İlyas Salman'ın başrolünde oynadığı film Bakanlık tarafından yasaklandı23 izlenme
Erdoğan'ın onayı ile İBB'nin arazisine rant planı!40 izlenme
Erk Acarer Sedat Peker'in ‘SBK ve seçim’ hamlesini açıkladı 'Bu saatten sonra bir itirafçı olarak bakmak gerekiyor'45 izlenme
Son dakika: Bakan Berat Albayrak istifa ettiğini duyurdu!66 izlenme
ABB'den Melih Gökçek hakkında suç duyurusu12 izlenme
4 kişilik ailenin aylık ekmek masrafı dudak uçuklattı!62 izlenme
Sezgin Baran Korkmaz ceza indirimi için itirafçı mı olacak?86 izlenme
Mübariz Mansimov ilk kez konuştu! Bomba Mehmet Ağar ve Fethullah Gülen iddiaları!
Zarrab '50 Milyon € rüşvet verdim' dedi, Çağlayan'ın o sözleri akıllara geldi !
Nagehan Alçı’ya yönelik FETÖ eleştirisine ceza!
Araplar küstahlaştı! Atatürk için siyasi, Türkler için barbar dediler