CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Memleket Partisi'nin kazandığı tek belediye olan Yozgat'ın Bahadın beldesinde üye katılım töreninde konuştu. Kısa süre önce CHP’ye geri dönen Muharrem İnce de mitinge katıldı.

CHP’ye katılan Bahadın Belediye Başkanı Sami Eroğlu’nun rozetini Özgür Özel, taktı. Eroğlu ile birlikte Memleket Partili meclis üyeleri de CHP'ye katıldı.

Bahadın belediyesinin CHP'ye katıldığını duyuran Özgür Özel, Muharrem İnce ile aralarındaki bir sohbeti şöyle anlattı: Muharrem başkan dedi ki 'Bir pazar Bahadın'a gideriz, tek belediyemiz.' Bugün fiilen bir belediyeyi CHP'ye katıyoruz. Birazdan belediye ziyaretimizin ardından Memleket Partisi yöneticilerini CHP'ye katacağız. Yarından itibaren de 81 ilde il başkanlıklarımızın daveti ile Memleket Partililer CHP'ye gelecekler, katılacaklar. Güç verecekler. Ben Muharrem İnce'ye yürekten teşekkür ediyorum.

2024 yerel seçimlerinde1686 oyun kullanıldığı Bahadın'da Memleket Partili Sami Eroğlu oyların yüzde % 41.99'unu alarak belediye başkanı olmuştu.

Kaynak: Gerçek Gündem
Protestolarda tutuklanan gencin annesi isyan etti: "Cumartesi mekâna silahla saldıran Pazar günü serbest bırakılıyor"29 izlenme
Mağdurlar 'Tosuncuk' için afiş bastırdı, 350 bin dolar ödül vaat edildi!74 izlenme
Tasarruf sadece vatandaşa! Erdoğan iklim zirvesine 1860 kişiyle gitmiş27 izlenme
Burhan Kuzu farkında olmadan her şeyi itraf etti 'CHP'nin FETÖ araştırılsın önerilerini bilerek reddettik !'326 izlenme
Şanlıurfa'da sular altında kalan alt geçidin müteahhidine Erdoğan ödül vermiş34 izlenme
Son anketlerde ilginç sonuç!56 izlenme
Ruslar akın akın geliyor: Türkiye’de Rus şirket patlaması!50 izlenme
Yabancı uyruklular bıçakla kavga etti! İstanbul’un göbeğinde bıçağı ardı ardına salladı40 izlenme
Corona virüsü ihmalleri artınca İçişleri Bakanlığı’ndan açıklama geldi
Erdoğan tarikattaki istismara ilişkin konuştu, cemaate sahip çıktı!
Yaşar Okuyan'dan Erdoğan'a 'İnce ile fazla uğraşma, İnce'yi tanıyorsam seni sandığın dibine gömer !'
TCDD’den yeni skandal: Engelli vatandaşlara ‘gizli’ kota uygulaması!