Muharrem İnce, Samsun'un Tekkeköy ilçesinde CHP’nin belediye başkan adayı Tansu Çıkış'a destek vermek için düzenlenen programa katıldı.
Tekkeköy Düğün Salonu önünde toplanana vatandaşlara hitap eden İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AKP’ye yüklendi. İnce Erdoğan ve AKP dönemi için, “2002'de ilk seçimle geldiğinde manevi kalkınmamız eksik diyordu. Türkiye Cumhuriyeti kurulduğundan bu yana bu kadar depresyon bu kadar intihar, bu kadar tecavüz, bu kadar iflas, bu kadar hırsızlık, bu kadar uyuşturucu hiçbir dönemde olmadı biliyor musunuz, merhamet kalmadı. İbadet tören oldu. Artık törenle ibadet yapılıyor. Vicdanlar yok oldu. Bu gidişata birlikte 'Dur' diyeceğiz” dedi.
SAMSUN’DA CİGOŞ OYNADI
İnce, konuşmasının ardından burada bulunanlarla birlikte davul zurna eşliğinde cigoş (bir halk oyunu türü) oynayıp, halay çekti. İnce, sonrasında ilçe merkezinde beraberindekilerle birlikte yürüdü. Bir çay ocağında dinlendikten sonra ilçeden ayrıldı.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/muharremincedenakpyevicdanlaryokoldumerhametkalmadi224028h.htm
Almanya açıkladı: Türkler ilticada lider oldu, binlerce Türk ülkeden kaçtı31 izlenme
Gram altında yeni zirve! İşte altın fiyatları36 izlenme
Metrobüste taciz edildiğini iddia eden kadından tacizciye tekmeli dayak!48 izlenme
Komşunuza farklı size farklı fatura kesilecek15 izlenme
4’ünün maaşı biri etmiyor60 izlenme
Filistinli gazeteci Yusuf el Şerif: 'Sedat Peker iade edilemez, en fazla frenlenir'52 izlenme
Sigara ve alkole dev zam!134 izlenme
Avrupa’da birinci dünyada dördüncü! Ama maaşıyla!128 izlenme