Çatalca Müftüsü Ahmet Mehmetalioğlu, Beyaz TV'de programlara katılan Fatih Reşit Civelekoğlu gibi isimlerin hedef göstermesine inat Karadeniz müziğinin temsilcisi usta sanatçı Volkan Konak'ın cenaze töreni için Trabzon'da toplananlar meydanlara sığmadı.
Kıbrıs'ta sahne aldığı Kıbrıs'ta konser sırasında fenalaşan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden şarkıcı Volkan Konak için İstanbul'un ardından Trabzon'da düzenlenecek cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlanıyor.

Konak'ın yaşamını yitirmesinin ardından sosyal medyada skandal sözler sarf edenlere inat sayıda vatandaş, siyasetçi ve sanatçı Trabzon'a akın ederek cenaze törenine geldi.

Konak'ın tabutuna mimoza çiçekleri ve Trabzonspor forması konuldu.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Volkan Konak'ın cenazesi için Trabzon'a gitti. Özgür Özel, "Allah hepimize onun kadar cesaret, onun kadar güçlü bir yürek versin. O kadar yürekliydi ki bu kadar dayanabildi. Başımız sağ olsun." dedi.
Özel, Konak'ın isminin Trabzon'da bir cadde ya da sokağa verileceğini duyurdu.
Güney Mahallesi Muhtarı Oktay Koçhan, Volkan Konak’ın geçtiğimiz aylarda mezara gelerek vasiyetini verdiğini belirterek, "23 ay önce geldi. Gece saat 2’lerde beni çağırdılar. Ablası, eşi, kuzeni ile beraber mezara gittik. Orada babasının mezarına yattı, şarkı söyledi ve ağladı. 'Beni ceviz ağacının altına gömün' dedi. 'Vasiyetimdir, beni buraya gömün' dedi. Ben de 'Volkan ağabey sırayla gidiyor, olmaz, uzak kalıyor' dedim. 'Ben hesapladım, benim öleceğim zaman buraya geliyor' dedi. Onu söyledikten sonra kimse ölmedi. Böyle olunca ablası, eşi ve kuzeni ile mezar yerini belirledik. Ceviz ağacının altında oturduğumuz bank vardı, orayı açtık. Babasının mezarına yatıp şarkılar söylemişti. Gün ağarana kadar oradaydık" ifadelerini kullandı.

Sözcü
Barış Terkoğlu: "SADAT gökte aradığı mehdiyi yerde bulmuş"42 izlenme
Telekom’a atanan AKP’liler 12 ayda 18 maaş alıyor!75 izlenme
Türkiye'de infiale neden olan davada çocukların avukatından dehşete düşüren açıklama!54 izlenme
Kayseri'de 850 özel halk otobüsü şoförü karantinada tutuluyor!101 izlenme
Vatandaşlara kötü haber: Çiğ süte zam geldi!50 izlenme
Skandal: Atatürk düşmanının 'kitapları' Atatürk Araştırma Merkezi'nde!91 izlenme
Türkiye’nin TRT’si Arap müziğiyle Türk milli takımı tanıttı! Tepkilerin ardından, TRT Spor Yıldız hazırlanan videoyu apar topar sildi!41 izlenme
Erdoğan gelmeden, AKP'li belediye Sarayın önündeki CHP bayraklarını indirdi!232 izlenme
Yıldırım’ın İsmailağa Cemaati ziyaretinden dikkat çeken Cübbeli Ahmet detayı!
Asgari ücret protestosu yağmur, kar, soğuk dinlemedi! "Emekçiler köle olmayacak"
Kılıçdaroğlu ekonomik sorunlardan bahsedip 'Bunları göndermek bizim boynumuzun borcudur' deyince CNN Türk canlı yayını kesti!
Okul müdüründen öğretmenlere 'haremlik selamlık' oturma düzeni talimatı!