Ardahan'ın Göle İlçesi'nde Belediye Meclisi Başkanvekilliği seçimi yapıldı. Beş AKP ve beş de muhalefet üyeli Meclis'te iki aday yarıştı. AKP'den, görev süresi dolan Başkanvekili Nermin Baş ile CHP'den de emekli Öğretmen Muazzez Kılıç yarıştı. Bir DP üyesinin katılmadığı seçimde oylardan altısı CHP adayı Kılıç'a çıktı ve Kılıç, yeni dönem için Başkanvekili seçildi. AKP'nin adayı ise üç oy alırken, iki AKP'linin CHP adayı lehine oy kullandığı belirlendi.
Muazzez Kılıç'ın eşi Ali Kılıç da bir dönem CHP'den Göle Belediye Başkanlığı yapmıştı. SÖZCÜ'ye konuşan CHP'li Muazzez Kılıç, sürpriz seçimi şöyle anlattı:
– Meclis'te, Belediye Başkanı'yla birlikte beş AK Partili, iki Demokrat Parti, üç de bizim üyemiz var. Talep üzerine, bu dönemde ben de aday oldum. Altı oy bana çıktı. Üç oy da diğer AK Parti adayı Nermin hanıma çıktı. Başkanla birlikte beş üyesi olan AK Parti'den bana iki oy geldi. Sonuç aslında bana ama sürpriz olmadı. Bekliyordum.
HİÇ AYRIM YAPMADIM
– Geçen dönemde de aday olmuştum. Bir oyla kaybetmiştim. Bir daha aday olmam diye düşünmüştüm ancak arkadaşlarını ısrarı üzerine aday oldum. Burası küçük bir yer. Hepsiyle samimiyim, birbirimizi seviyoruz ve bizleri de dürüst olarak görüyorlar. Ben çalışmalarımda hiç ayrım yapmadım. Hem DP ve CHP'li arkadaşlarına hem de bana oy veren AK Partililere teşekkür ederiz. Biz elbette muhalefet partisine mensubuz ancak ilçemizin lehine olan tüm çalışmalarda AK Partili Belediye Başkanımıza destek veriyoruz.
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/muazzezogretmendenakpyebaskanlikgolu6366817/
Çiftlik Bank’tan sonra Türkiye’ye şimdi de ‘Tanker Bank’ çarptı!329 izlenme
Vali ve kaymakamı tehdit eden AKP'li başkana soruşturma28 izlenme
AKP'li kadın, iktidarı eleştiren gencin yakasına yapıştı! 'Siz kimsiniz lan! Ak Parti'ye değil de kara partilere mi oy verelim lan!'70 izlenme
Almanya'da yaşayan bir Türk gurbetçi, Almanya sokaklarında neden başıboş köpeklerin olmadığını anlattı37 izlenme
Ankara'daki dev adliye binasının ihalesi Saray'ın müteahhidine gitti51 izlenme
Erdoğan için ‘Kefenli liderin kefenli askerleriyiz’ diyen Osmanlı Ocakları Genel Başkanı dolandırıcılıktan tutuklandı30 izlenme
Boğaz'ın son hazinesi de satışa çıkarılıyor25 izlenme
İsmail Saymaz: "CHP’li vekiller, Saadet Partili Hasan Bitmez kalp krizi geçirip yere yığıldığında 'Allah’ın gazabı böyle olur' diye bağıran AKP’li Özlem Zengin’di"45 izlenme