Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Filistin’e insani yardım ulaştırmak için yola çıkan Sumud Filosu ile ilgili kritik bir açıklama yaptı. Bakanlık, filo kapsamında yardım talebinde bulunan 11 kişinin tahliye edildiğini duyurdu. Açıklamaya göre, tahliye edilenler arasında 3 Türk vatandaşı da bulunuyor. Bakanlık, sürecin uluslararası hukuk ve insani yardım ilkeleri çerçevesinde yürütüldüğünü belirtti.
Bu arada Gazze’ye yönelik insani yardımların ulaştırılabilmesi için sivil girişimlerle oluşturulan Sumud, 'yüksek riskli bölgeye' girdiğini ve İsrail donanmasının yaklaştığını açıkladı. İsrail Dışişleri Bakanı Gideon Saar da Sumud Filosunu durdurma çağrısı yaptı.
Gerçek Gündem
AKP, bir avuç kadın düşmanının oyuna muhtaç kaldığı için mi İstanbul Sözleşmesi'ni iptal etti?66 izlenme
Kızılay Başkanı 13 maaş alıyor iddiası!40 izlenme
Mevzuat bu binaların yanında bile geçmemiş34 izlenme
Dünyada en fazla mülteciye ev sahipliği yapan ülkeler belli oldu: İşte Türkiye'nin yeri!29 izlenme
Bir sigara grubuna daha zam geldi29 izlenme
Nas tarikatlara yok mu? Menzil'de bu kez de faiz kavgası çıktı17 izlenme
A Haber bu kez fena şaşırdı! CHP'li vekil Mahmut Tanal'ın kanun teklifini 'müjde niteliğinde düzenleme' diye duyurdu!87 izlenme
Gübre fiyatları uçurdu: Tarımsal girdi enflasyonunda 2 rekor birden!35 izlenme
Alaattin Çakıcı'ya 'kaftan' giydiren isimlerin Sedat Peker ile ilişkileri: 'Ürpertici bilgiler vermişti...'
İmamoğlu’ndan Erdoğan’a kredi yanıtı
Tepkiler sonuç verdi! On binlerce tabela ve radar kaldırıldı
Masum Bayraktar isimli sözde hocanın sözleri pes dedirtti: "Eşinin ilişki isteğine karşılık vermeyen kadına melekler lanet okur"