Zamlar durmak bilmiyor. Akaryakıt fiyatlarına bir zam daha geldi. Motorinin litresine bu gece yarısından itibaren 80 kuruş zam yapıldı. Zammın pompa fiyatlarına yansıyacağı öğrenildi.
Zamla beraber motorinin litre fiyatı 15,48 lira oldu.
BİR HAFTA ÖNCE ZAM GELMİŞTİ
Motorine en son 1 Şubat'ta 32 kuruş zam gelmişti.
PETROL FİYATLARI...
Petrol fiyatlarının cuma günü son yılların zirvesine ulaşmasının ardından bugün fiyatlarda artış devam ediyor. Brent petrol 7 haftalık yükselişine devam ederken son olarak 2014’ten bu yana gördüğü en yüksek seviyeye ulaştı.
Petrol vadeli işlemleri, Asya piyasasında ilk işlem saatlerinde varil başına 94 doları gördükten sonra bir miktar geri çekildi. Bugün sabah saatlerinde Brent petrolün varil fiyatı 93,60 seviyesinde seyrederken Batı Teksas petrolü varil başına 92 dolar seviyesinden işlem gördü.
RESMİ AÇIKLAMA GELDİ
Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasından (EPGİS) yaptığı resmi açıklamada, "Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı 08/02/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Motorinde 80 KRŞ/LT Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur." denildi.

Maddi bunalım intiharlarının ardından herkes Erdoğan’ın bu sözlerini konuşuyor !1245 izlenme
Küçücük çocuğu iple bağlayıp tutsak etti! Utanmadan sıkılmadan gülerek anlattı14 izlenme
Danıştay’dan flaş ‘Andımız’ kararı: Okutulsun!129 izlenme
Uyuşturucudan tutuklanan AKP üyesi Süleyman Soylu ile doğum günü kutlamış!128 izlenme
Wagner lideri Prigojin’in ses kaydı ortaya çıktı: Anlaşmayı böyle duyurdu57 izlenme
Sedat Peker'den yeni haber! "O zaman eğlence başlasın"144 izlenme
Seçil Erzan’ın maaşı MASAK raporunda ortaya çıktı65 izlenme
Ankara kadar tarım alanı kaybettik10 izlenme
Ünlü taşımacılık firması iflas etti!
Seçim barajı çalışmasının nedeni ortaya çıktı: MHP baraj altı!
Avrupa’daki gençlerin derdi iklim, Türkiye’deki gençlerin ise ekonomi! 'Gelecek kaygım var, iklim değil!'
Bir mesleğin daha içini boşalttılar! Tarzanca bilen de rehber olabilecek