Anasayfa1
15 Mayıs 2019 ( 124 izlenme )
Reklamlar

MİT TIR’ları davasında Erdem Gül ve Enis Berberoğlu kararı…


MİT TIR'larının durdurulmasına ilişkin davada mahkeme, Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül hakkındaki davanın düşürülmesine, CHP Milletvekili Enis Berberoğlu hakkında da ceza verilmesine yer olmadığına hükmetti.



MİT TIR’larına ait görüntülerin yayınlanmasına ilişkin CHP Milletvekili Enis Berberoğlu ile Adalar Belediye Başkanı ve eski Cumhuriyet Gazetesi Ankara temsilcisi Erdem Gül’ün “Terör örgütü üyesi olmamakla birlikte örgüte yardım” suçundan yargılandıkları davada Enis Berberoğlu’na daha önceden aldığı ceza bulunması nedeniyle yeniden ceza verilmesine yer olmadığı belirtildi. Erdem Gül hakkında ise davanın düşürülmesine karar verildi.

https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/mittirdavasindaflasgelisme4809616/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

CHP asgari ücret önerisini açıkladı: En az 3 bin 100 TL! Kızılay'daki AKP-MHP saltanatı ortaya çıktı İmamoğlu'nun savcılığa sevk edileceği tarih ve saat belli oldu Sahte içkiden ölümler devam ediyor, sayı 57'ye çıktı