Dün gece saatlerinde Belgrad Ormanı'nda bulunan ve hastaneye kaldırılan Mimar Ece Gürel'in hastanede kalbi durmuş ardından entübe edilmişti.
Yoğun bakım servisine alınan Gürel yaşam mücadelesini kaybetti.
Gürel'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'na götürülürken; Müge Anlı'da Gürel'in ölüm nedenine ilişkin dikkat çeken bir açıklama geldi.
Programda, "Bir şey olmuş. Yürümeden bu kadar uzun süre donmadan kalamazdı. Neden çıkışa doğru gidemedi? Belgrad Ormanı'ndan kısa sürede çıkılabilir. Kafamda deli sorular var" ifadelerini kullanan Anlı şunları kaydetti:
"Ölüm nedeni olarak uzun süre aç ve susuz kaldığından organları iflas etmiş dendi. İlk gelen bulgu bu"
Ece Gürel'in cenazesi sabah saat 07.00 sıralarında hastaneden Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Yaklaşık 5,5 saat süren otopsinin ardından Gürel'in cenazesi ailesine teslim edildi.
Ece Gürel (36) için Güneşli Merkez Camii'nde ikindi namazına müteakip Güneşli Merkez Camii'nde cenaze namazı kılınacak.
Gürel'in cenazesinin kılınan namazın ardından İstanbul'da toprağa verileceği öğrenildi.
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Ece Gürel'in ölüm nedeninin "hipotermi" olduğunu belirterek, "Allah rahmet eylesin. Gece 3'te Mimar Ece Hanımı kaybettik. Aşırı bir hipotermisi vardı. Tüm çabalarımıza rağmen kurtaramadık. Acı bir olay. Ailesine sabırlar diliyorum" ifadelerini kullandı.
Sözcü
Devlet Bahçeli hakkında suç duyurusu56 izlenme
Yeni anket sonuçları: Yüzde 56,5 ‘Erdoğan’a kesinlikle oy vermem’ dedi!44 izlenme
AKP’nin 22. yılında kapı kapı dolar arıyorlar45 izlenme
Sahibinden satılık 150 bin tarla27 izlenme
Mansur Yavaş TRT'ye ateş püskürdü: "Manipülatif haberinizi derhal düzeltiniz!"27 izlenme
Mahkeme karar verdi: Cemevinin elektrik faturasını Diyanet ödeyecek120 izlenme
Tek zam asgari ücreti uçuruma sürükler40 izlenme
CHP'li 3 belediye başkanı gözaltına alındı, AKP'li isim 'yeni operasyon' sinyali verdi: "2 il risk altında"30 izlenme