Anasayfa1
19 Haziran 2020 ( 100 izlenme )
Reklamlar

Milliyet'in 'İstanbul göle döndü' haberindeki fotoğraflar tanıdık çıktı!


Milliyet gazetesinin ‘İstanbul göle döndü’ dediği haberindeki fotoğrafların Demirören Medya Center’ın bahçesinde çekildiği ortaya çıktı.


Milliyet gazetesinin dün İstanbul’a yağan yağmurla ilgili haberinde yer alan fotoğrafların, Demirören Medya’nın bahçesinden çekilmiş olduğu anlaşıldı.

Demirören Medya’ya bağlı Demirören Haber Ajansı ve Hürriyet, Milliyet gibi gazeteler ile CNN Türk gibi kanallar, son aylarda İstanbul’a ilişkin ‘eleştirel’ haberlerine ağırlık verdi. Bunun son örneği Milliyet gazetesinin dünkü haberi oldu.

Gazetenin Twitter hesabından dün, “İstanbul'da yollar göle döndü! Şiddetli yağmur ve dolu...” ifadeleriyle İstanbul’daki yağışa ilişkin bir haber paylaşıldı.

— milliyet.com.tr | #EvdeKal (@milliyet) June 18, 2020
Paylaşımdaki 4 görselin 3’ünün Demirören Medya Center’ın bahçesinde, birinin ise hemen yakınında çekildiği ortaya çıktı.

@BulendEcevit adlı Twitter kullanıcısı, Milliyet’in paylaştığı fotoğrafları, uygu fotoğrafları ile karşılaştırdı. Söz konusu fotoğrafların, gazetenin bahçesinden çekildiğini ortaya koydu.

https://www.gercekgundem.com/medya/190325/milliyetinistanbulgoledonduhaberindekifotograflartanidikcikti

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kanal İstanbul neden istenmiyor? İBB Başkan Vekili Aslan tek tek açıkladı Yeni Akit yazarı Ali Karahasanoğlu, küçük Vera'yı hedef aldı: Mektuba bile tahammülleri yok! Turhan Çömez, Bakana meydan okudu: "O buğdaylar küflenmediyse istifa edeceğim küflendiyse sen istifa edecek misin?" Suriyeliler satır ve döner bıçaklarıyla terör estirdi! Beka sorunu işte tam olarak budur