Mersin Çamlıyayla'da Ülkü Ocakları'nın dağırmak istediği Nutuk “Öğrencilere olumsuz örnek teşkil edecek ögelere yer verildiği” gerekçesiyle okullarda dağıtılması yasaklandı.
MEB'in soruşturma başlatmasının ardından, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bakkal görevden alındı. Görev alımı gerçekleştikten sonra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.
Yıldırım, "Kılıçdaroğlu sahte Atatürkçülük demeçleri vererek Türk milletini kandırmaya, aldatmaya cüret etmemelidir." diyerek CHP'yi hedef gösterdi.
İşte o açıklama:
Türk siyasetinin kronik sorunu haline gelmiş CHP, HDP/pkk ile gizli kapılar ardında iş birliği yaparak Türk milletine ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi mirasına her türlü ihaneti utanmadan gerçekleştirmiş bir güruhtur.
Türk Ordusuna “satılık” diyen kendini bilmez CHP’li bir vekilin, Atatürk’ün kutlu eseri Nutuk üzerinden şov yapmaya kalkışması ve bunun üzerinden menfaat elde etme peşine düşmesi alıştığımız CHP oyunlarından sadece bir tanesidir.
Ülkücü Türk Gençliği, Nutuk’un kutlu şuuruna erişmiş; Atatürk’ün ülkülerini benimsemiş ve Atatürk’ün kemiklerini sızlatan CHP’nin kirli siyasetine alet olmayacak kadar feraset sahibidir.
Kılıçdaroğlu ve CHP güruhu, çok arzu ederler ise kendilerine de birer Nutuk hediye edebiliriz. Sanmıyoruz ama bu sayede yitirdikleri şuurlarını geri getirmeye yardımcı olabiliriz.
“Atatürk” demekten aciz il başkanına sahip olan, Atatürk’ün büstlerini yıktığında HDP'li ortaklarına ses çıkaramayan Kılıçdaroğlu, sahte Atatürkçülük demeçleri vererek Türk milletini kandırmaya, aldatmaya; milletimizin aklıyla alay etmeye cüret etmemelidir.
Ülkücü Türk Gençliği, Liderimiz Sn. Devlet BAHÇELİ Beyefendi’nin her daim emrindedir. Densizlerin, hadsizlerin, kendini bilmezlerin, Atatürk’ün emanetine ihanet edenlerin sözleri; bizler için sinek vızıltısından öteye gitmemektedir.
http://www.krttv.com.tr/gundem/milliegitimmudurutarafindannutukdagitilmasiengellenenulkuh73220.html
Dolarda yükseliş devam ediyor!47 izlenme
Talih kuşu TVF'ye kondu: 28 milyon lira TVF’ye ‘küçük’ geldi!49 izlenme
AKP'li vekilin yakınları, Van'da kardan kapalı yol şikâyeti için video çeken vatandaşa işkence yapıp zorla özür videosu çektirdi iddiası35 izlenme
Zarrab'a KHK zırhı! Manidar zamanlama!2039 izlenme
Yandaş gazete 4 yıl arayla Trakya’da doğalgaz buldu!181 izlenme
AK trol Abdurrahman Uzun 9 Eylül'ü hedef aldı! 'K…larından yeni bir kurtuluş tarihi oluşturmaya çalışıyorlar'63 izlenme
Yeni Şafak'a 'sizi ziyaret edeceğim' diyen Sedat Peker'den açıklama: 'Bugün ziyaretinize geleceğimi söylemiştim...'53 izlenme
Antalya'ya proje: On binlerce ağaç kesilecek, antik kentlerden otoyol geçecek!43 izlenme
Böylesi daha önce hiç olmadı: Akaryakıt zammı pompaya yansımadan ikinci bir zam daha geldi
Tacizci müdür 'kız imam hatip lisesine' tayin oldu!
İzmir’den İnsanlık ölmüş dedirten görüntüler: Çöpün yanına bırakılan ekmekleri alan yaşlı adamı öldüresiye dövdü!
Mahkeme, Bahçeşehir gölet projesinin ruhsatlarını iptal etti!