Mersin Çamlıyayla'da Ülkü Ocakları'nın dağırmak istediği Nutuk “Öğrencilere olumsuz örnek teşkil edecek ögelere yer verildiği” gerekçesiyle okullarda dağıtılması yasaklandı.
MEB'in soruşturma başlatmasının ardından, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bakkal görevden alındı. Görev alımı gerçekleştikten sonra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.
Yıldırım, "Kılıçdaroğlu sahte Atatürkçülük demeçleri vererek Türk milletini kandırmaya, aldatmaya cüret etmemelidir." diyerek CHP'yi hedef gösterdi.
İşte o açıklama:
Türk siyasetinin kronik sorunu haline gelmiş CHP, HDP/pkk ile gizli kapılar ardında iş birliği yaparak Türk milletine ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi mirasına her türlü ihaneti utanmadan gerçekleştirmiş bir güruhtur.
Türk Ordusuna “satılık” diyen kendini bilmez CHP’li bir vekilin, Atatürk’ün kutlu eseri Nutuk üzerinden şov yapmaya kalkışması ve bunun üzerinden menfaat elde etme peşine düşmesi alıştığımız CHP oyunlarından sadece bir tanesidir.
Ülkücü Türk Gençliği, Nutuk’un kutlu şuuruna erişmiş; Atatürk’ün ülkülerini benimsemiş ve Atatürk’ün kemiklerini sızlatan CHP’nin kirli siyasetine alet olmayacak kadar feraset sahibidir.
Kılıçdaroğlu ve CHP güruhu, çok arzu ederler ise kendilerine de birer Nutuk hediye edebiliriz. Sanmıyoruz ama bu sayede yitirdikleri şuurlarını geri getirmeye yardımcı olabiliriz.
“Atatürk” demekten aciz il başkanına sahip olan, Atatürk’ün büstlerini yıktığında HDP'li ortaklarına ses çıkaramayan Kılıçdaroğlu, sahte Atatürkçülük demeçleri vererek Türk milletini kandırmaya, aldatmaya; milletimizin aklıyla alay etmeye cüret etmemelidir.
Ülkücü Türk Gençliği, Liderimiz Sn. Devlet BAHÇELİ Beyefendi’nin her daim emrindedir. Densizlerin, hadsizlerin, kendini bilmezlerin, Atatürk’ün emanetine ihanet edenlerin sözleri; bizler için sinek vızıltısından öteye gitmemektedir.
http://www.krttv.com.tr/gundem/milliegitimmudurutarafindannutukdagitilmasiengellenenulkuh73220.html
Bahçeli "asla gündemde yok" demişti: Erken seçim anketinin sonuçları belli oldu24 izlenme
İSKİ, Maliye’ye 46 milyon dolar ödeyecek10 izlenme
İmamoğlu'ndan Akın Gürlek'e 'İtirafçı' tepkisi! "Tüm bunların siyasi olduğunu bizzat kendileri açık ediyor"19 izlenme
Üsküdar Belediyesi operasyonu! Sinem Dedetaş soruşturmadaki skandalı açıkladı133 izlenme
CHP’li Emir’den çarpıcı iddialar! Soylu'nun kuzeni, 15 TL'lik ürünü SGK'ya 1.000 TL'ye satmış!63 izlenme
Tarık Akan'ı onbinler uğurladı... Işıklar içinde uyu güzel insan...385 izlenme
Bilgi Üniversitesi öğrencileri ayakta: "3 gün içinde okulumuzu faaliyete açın"71 izlenme
Sayıştay açıkladı: Sisteme kayıtlı raporu olmayan 95 bin kişiye engelli aylığı ödenmiş!80 izlenme
Nebati, “Kamu olarak 241.3 milyar lira vergi gelirinden vazgeçiyoruz” dedi: Bu neyin hesabı?
Genel Müdür açıkladı: DASK gidiyor yerine elektrik, su, doğalgaz ve internet aboneliğine ZAS geliyor
Dubaili şirket İzmit’teki Evyapport’a da talip oldu
Kokain görüntüleri çıkan AKP'li ismin şirket belgeleri ortaya çıktı!