Gözaltına alınıp adliyeye getirilen CHP'li Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer'in tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilmesinin ardından MHP'li İsmet Büyükataman İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i hedef alan bir paylaşımda bulundu.
Paylaşımında Akdeniz Belediyesi ve Toroslar Belediyesi'nin 'incelemeye alınması' gerektiğini savunan Büyükataman şu ifadeleri kullandı:
"Özgür Özel’in “KENT UZLAŞISI” kapsamında CHP ve DEM tarafından Esenyurt’ta ortak aday gösterilen Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer bu sabah terörle mücadele ekiplerinin düzenlediği operasyonla, terör örgütü üyeliği soruşturması kapsamında gözaltına alındı. İlk bilgilere göre Ahmet Özer'in 10 yıllık süreçte PKK terör örgütü mensuplarıyla birçok irtibatı tespit edildi. CHP’nin terör örgütü ile somut bağı ve Özgür Özel’in “Kent Uzlaşısı” adı altında kurduğu ittifakla belediyeleri Kandil’deki teröristlere peşkeş çektiği ayyuka çıktı. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin yerel seçimlerden önce “Kent Uzlaşısı”nın esasında bir “PKK İttifakı” olduğu yönündeki uyarılarının ne kadar haklı olduğu bir defa daha ortaya çıkmış oldu. Çok şükür, devletimiz gerekeni yapıyor, terörle mücadelemiz tüm hızıyla sürüyor. Türkiye’nin terörle mücadeledeki dik duruşu terörü maşa olarak kullanan Türkiye düşmanlarının oyunlarını bozuyor. Bu kapsamda “Kent Uzlaşısı” adı altında CHPDEM ortaklığı ile kazanılan Akdeniz ve Toroslar Belediyeleri, İmamoğlu tarafından DEM Parti’ye kontenjan olarak verilen İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri incelemeye alınmalı, belediyelerin terör örgütüne peşkeş çekilmesinin yolu kapatılmalıdır."
Tele1
Orta Doğu'da savaş 7. gününde: Nükleer tesise saldırı, Trump'tan kritik açıklamalar9 izlenme
İmamoğlu savunmasını paylaştı: "Biz hak yemedik, hakkımızı yedirmedik"10 izlenme
HAKİM'den serbest bırakılan magandalar hakkında suç duyurusu!254 izlenme
AKP'nin Yeliz'i, Atatürk'ün sözlerini hedef aldı! "En son 15 Temmuz ihanetinde duymuştuk"32 izlenme
Dünyanın en çok kiraz üreten ülkesi Türkiye’de kiraz lüks oldu!10 izlenme
Mehmet Metiner köşesinden ağladı: Duydukların doğru reisim...226 izlenme
Köylüler Komünist başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'nun ofisini bastı ve "başkan istifa" sloganları attı.26 izlenme
Menzilciler polis akademisinde! FETÖ gitti onlar geldi!987 izlenme
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde öğrencilerin Rojin eylemine müdahale! "Eylemlerimizi bastırmaya çalışıyorlar ama biz geri adım atmayacağız. Rojin Kabaiş isyanımızdır"
İstanbul ve Ankara için tehlike çanları çalıyor!
Göztepe-Altay maçındaki olaylar stadyumun dışına taştı: Güvenlik görevlilerinin aracındaki adamı defalarca bıçakladılar!
Dikkat çeken anket: İmamoğlu Erdoğan'a fark attı!