Aydın’ın Karacasu ilçesinde MHP'nin sembol isimlerinden olan ve 20082014 yılları arasında MHP’den İl Genel Meclisi Üyeliği yapan Halil İbrahim Karaçam partisinden istifa etti.
İstifasını sosyal medya hesabından duyuran Karaçam, şunları kaydetti:
"12 Temmuz Cumartesi günü saat 15.37’de bağlı bulunduğum siyasi parti üyeliği ve görevlerimden gördüğüm lüzum üzerine istifa etmiş bulunmaktayım. Hayatımın geri kalan günlerini sade bir ülkücü olarak yaşamaya gayret edeceğim. Bu güne kadar beraber mücadele ettiğim tüm arkadaşlarıma diyorum ki şahıs olarak çok seviyorum. Hakkınızı helal ediniz. Benden yana helali hoş olsun. Siyaset dışı her türlü muhabbetimizin daim olması dileklerimle Allah’a emanet olunuz.
"BANA TERS GELİYOR"
Partimin ülkemiz için hayati öneme sahip önergeleri reddetmesini kabul edemiyorum. Dün muhalefeti illet, zillet diye suçlarken bugün suçladıklarıyla beraber olmalarını doğru bulmuyorum. Dün suçladıkları kişilerle bugün beraber oluyorlar. Yarın bir gün DEM Parti ile beraber olabilir deselerdi biz de buna göre pozisyon alırdık. Bana ters geliyor.”
Karaçam, PençeKilit Harekâtı bölgesinde şehit olan askerlerle ilgili verilen önergeye de değinerek, “12 askerin zehirlenerek ölmesi hakkında araştırma komisyonu kurulsun önergesine partimiz ret oyu verdi. Bunu kabul edemiyorum. Bugüne kadar pek çok konuda verilen araştırma komisyonu önergelerine ret oyu verdiler. Devlet Bey’in bir bildiği vardır dedik ama boşunaymış” ifadelerini kullandı.
"GENEL MERKEZİN POLİTİKALARI NEDENİYLE..."
Partisinin fabrika ayarlarına dönmesi halinde geri dönebileceğini belirten Karaçam, “İl Başkanım Haluk Alıcık çok sevdiğim birisi, kişisel hukukumuz var. Mazinin hatrı var deyip sustum. Kişilerle problemim yok ama genel merkezin politikaları nedeniyle bu kararı üzülerek aldım” dedi.
Tele1
Radar tuzağı gibi Covid tuzağı!111 izlenme
Her çıkan rapor midemizi daha fazla bulandırıyor: Tulum peynirinden çıkanlar pes dedirtti17 izlenme
Zam yağdı tüketici kartlara yüklendi: Son 3 ayda kartla yapılan harcama dudak uçuklattı!65 izlenme
Kanal İstanbul ısrarı neden? ‘ABD, Karadeniz hariç tüm dünya denizlerine istediği gibi girebiliyor’71 izlenme
Acı tablo OECD verilerine yansıdı: Dünyada geçim derdini en çok Türkler yaşıyor27 izlenme
Kayınbiraderi ile ilişkisi olduğu iddiasıyla kocası tarafından vurulan kadından ilginç sözler: İsteseydi öldürürdü, iyi bir insan18 izlenme
MHP'de Erdoğan depremi! 6 milletvekili Erdoğan'a imza vermedi!1031 izlenme
Kayyum belediye kasasından 1 milyon 436 bin liralık yemek vermiş!52 izlenme
Kahramanmaraş depreminin tüm ayrıntılarını yıllar önce ortaya koyan makale ortaya çıktı
Suriyeli sığınmacılar çadır kentlerden şehirlere göç ediyor!
Et ve Süt Kurumu kuyruğundaki emekli vatandaş isyan etti 'Usandım, bıktım, yaşayacak halimiz kalmadı!'
AKP’li eski başkan sokakta gezemiyor!