Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 19 Eylül'de Mersin'de mitinge dönüşen toplu açılış törenini yapıldığı alan bu kez Millet İttifakı’nın ortakları; CHP'nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ağırladı.
İki lider mitinge dönüşen Mersin Metrosu temel atma töreninde son derece coşkulu bir vatandaş topluluğu tarafından karşılandı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 19 Eylül'de Mersin'de mitinge dönüşen toplu açılış töreni
AYNI NOKTADAN ÇEKTİ
Cumhuriyet Alanı'nın tepe fotoğrafları ortaya çıkmış, meydandaki boşluklar görülmüştü. Ayrıca TIR'larla meydanın küçültülmesine rağmen doldurulamadığı ortaya çıkmıştı.
Alana, arama noktalarından geçen coşkulu katılımcıların sadece Türk Bayrağı ile girişlerine izin verildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in katıldığı Mersin Metrosu temel atma töreni…
TAM SAATİNDE GELDİLER
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, program saati olan 15.00'te birlikte alana geldiler. İki lider büyük bir coşkuyla karşılanırken “Türkiye sizinle gurur duyuyor” ve “Mersin sizinle gurur duyuyor” sloganları atıldı. 1 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.
KRT
CHP’li gençler 3 bin gaz maskesi stokladı7 izlenme
Ömer Çelik: Cumhur İttifakı'nın büyümesi ve güçlenmesi için temaslarımız sürüyor19 izlenme
CHP'li Özkoç'tan Soylu'ya çok sert tepki! "Edebiyat yapmayı bir kenara bırakın, parayı kimler yedi?"132 izlenme
Kamuyu 1 Milyar lira zarara uğratan Topbaş ve Uysal'a soruşturma izni yok!65 izlenme
ORC'den son anket: Kılıçdaroğlu arayı açıyor34 izlenme
Parkta oynayan çocuklara kurşun yağdırdı: Serbest bırakıldı!105 izlenme
Soruşturmada Apple düğümü: Ayşenur'un şifresi kırılamadı16 izlenme
AKP’li seçmenden İBB’ye teşekkür: Bir daha Erdoğan’a oy vermem67 izlenme
Çoban Partisi lideri konuştu 'Bir rakibim vardı. O da Cumhurbaşkanlığı'na geçti. Artık rakip kalmadı' :))
Gazze'den dönen Türk doktor: "Türkiye'ye kızgınlar, 'Neden ticareti durdurmuyorlar? Neden çelik ve çimentoyu ihraç ediyorlar?' diyorlar"
5 soru 5 cevap | Aşılama sürecinde bizi neler bekliyor?
14 yaşında evlendirilen kadın, ‘6 yaşındaki çocuğun istismar’ı sorulunca gözyaşlarını tutamadı 'Ben de 14 yaşındadydım 10 milyar başlık parasıyla evlendirildim'