Sağlık Bakanlığı’nda örgütlenmeleriyle tartışma yaratan Menzil cemaatinin lideri “Gavsı” Abdulbaki ElHüseyni’nin, hastane odasında çekilen bir fotoğrafı gündeme oturdu.
Bir hastane odasında çay içerken görülen Menzil liderinin bulunduğu odanın şatafatlı görüntüsü şaşırttı. Tartışmalara neden olan hastane odasında varaklı süslemeler, lüks halı ve duvar kağıdının olması dikkat çekiyor.
Tarikat liderinin yattığı Emsey Hastanesi ise cemaatin Pendik’te yaptırdığı bir hastane olmasıyla biliniyor. Hüseyni’nin Temmuz ayında ziyaret ettiği hastanede şeyhe takkeli ve el pençe divan duran doktorların “Gavs’ım” şeklinde hitap ettikleri duyulmuştu.

Son dönemde AKP’ye yakın isimlerin şatafatlı hayatlarına yönelik sosyal medya paylaşımları ise tepki çekmişti. Sosyal medyada bu görüntü hepsinin üzerine çıktığı yorumları yapıldı.
Tartışmalara neden olan hastane odasında varaklı süslemeler, lüks halı ve duvar kağıdının olması dikkat çekiyor.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/menziltarikatiliderigavsinhastaneodasigundemoldu258726h.htm
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “İsrailli bakanların varlığını kabul ettiği nükleer silahlar araştırılmalı”20 izlenme
Millete sabır Merkez’e sefa20 izlenme
Dev Türk şirketi satıldı! Bakın kim aldı?887 izlenme
Tüketiciye icra yağacak!961 izlenme
Tahliye kararına itiraz119 izlenme
Yüksek maliyetler tarımsal ürünlerde ekimi azaltıyor.24 izlenme
Otoyol kaçak geçiş cezasından kaçış kalmadı: Vatandaş ölse bile ceza mirasçıdan tahsil edilecek!13 izlenme
Vatandaşın ağzından Yeni Türkiye 'Ekmek alacak paramız yok ! Hırsızlık yapacak duruma gelmişiz !'843 izlenme
Yeni Şafak, Aydın Ünal'ın Atatürk'ü hedef alan yazısını kaldırdı
Yemek yemek için her gün 2 kilometre yürüyorlar! Fen Lisesinden İmam Hatip Lisesine...
Emniyet Genel Müdürlüğü: Protokol imzaladık, İBB’nin bize borcu var!
Tıp literatürüne giren profesör, hasta yakınları tarafından dövüldü!