Bugünkü köşesinde 'Tarikatlarınız' başlıklı bir yazı kaleme alan Sözcü yazarı Necati Doğru, Menzil Tarikatı'nın her yere sızdığını, jandarmaya da sızmak üzere olduğunu söyledi.
Tarikatla ilgili bilgi veren Doğru, şöyle dedi:
"Tarikatın şeyhi “Gavs” imiş. Gavs dünyanın manevi yöneticisi olduğuna inanılan kişiymiş. Son haberlere göre Sağlık Bakanlığı Menzil Şeyhi'nden soruluyormuş."
Türkiye'nin her yerin 'Gavs'a gidildiğini belirten Doğru, "Şeyhin tükürüğünde, üfürüğünde her şeklinde keramet buluyorlarmış. Onun yemek artıklarından bir parça kapabilmek için birbirlerini çiğnemekteymişler." dedi.
Doğru yazısında şöyle sordu:
"Tam sorulacak soru: Tarikatınız, Müslümanlık ilerlesin diye hangi dev adımları attı, hangi dev hamleleri yaptı, mümin düşüncesine, davranışına, üretimine, ahlakına, kültürüne olumlu anlamda ne ekti, ne biçti, ne sonuç aldı?"
Doğru, "Tarikatlar! Devlete sızarlar. Sızdırılırlar. Din pazarlarlar. İnanç soyarlar. Diyanete şirktirler. Şirketler kurarlar. İhale alırlar. Devleti de soyarlar.Tarikatlarınız!İslam ahlakına.İslam medeniyetine.İslam terbiyesine. İslam tasavvufuna.İslam hoş görüsüne. Ne katkı yaptı? Susmaktasınız! Niçin?" ifadesini kullandı.
Yazının devamı için tıklayın
https://halktv.com.tr/menziltarikatiiktidaradevletebakanliklarasizmis437161h
Elektrik ve doğalgaza seçim sonrası büyük zam mı gelecek? Erdoğan ve Şimşek arasındaki tartışma kulislerden sızdı33 izlenme
Verdikleri yetkinin etkisini görüyorlar: Ankara’da ucuz yumurta kuyruğu38 izlenme
Sürgün ve mobbing davaları Erkan’ı bekliyor39 izlenme
Berat Albayrak’ın istifa haberi sonrası dolar sert düştü!80 izlenme
62 gözaltı! Thodex’in kurucusunun yeri tespit edildi, iadesi istendi!100 izlenme
"Bunun adı hazine garantili soygun"34 izlenme
İmamoğlu'ndan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın tutuklanmasına tepki: "İstanbul'da 3 kez yenen bu birliktelik onun canını yaktı"38 izlenme
Rojin Kabaiş'in ailesi Adli Tıp Kurumu hakkında suç duyurusunda bulundu22 izlenme
'Türkler Ecdadını Çok Yüceltiyor' Diyen Kürt Gencine İlber Ortaylı'dan Kapak Cevap !
Savcı Temur'a Atatürk düşmanlığı ile bilinen Mısıroğlu'nu eleştirme cezası
Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu "Dedeağaç" ile ilgili uyarılarda bulundu: "Büyük depremde Amerika Boğazlar yönetimini talep edebilir"
Can Atalay Meclis'e Silivri'den seslendi: "Geçerli bir Anayasa var mı?"