Home
15 Aralık 2020 ( 92 izlenme )
Reklamlar

Melih Gökçek yargı önüne çıkacak!


Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP ABD Temsilcisi Yurter Özcan'a iftira ve hakaretleri nedeniyle mahkeme önüne çıkacak.



CHP ABD Temsilcisi Yurter Özcan, Ankara eski Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek’e hakaret ve iftira suçlamasıyla şikayetçi oldu. Özcan'ın açtığı iftira ve hakaret davası kabul edildi. Davanın ilk duruşması 2 Mart 2021’de Ankara Adliyesi'nde görülecek.

Gökçek, CHP’li Özcan’a “FETÖ sempatizanı” deyip 140 bin TL maaş aldığını öne sürmüştü. Gökçek, tweetlerinin devamında "Yanlışsa son üç ay bordrolarını yayınlayın, düzeltelim" ifadelerini kullanmıştı.

CHP ABD Temsilcisi Yurter Özcan, avukatı aracılığıyla sunduğu dava dilekçesinde, FETÖ’nün Ergenekon kumpası döneminde hedef olduğunu belirtmişti.

Gökçek’in iddia ettiği maaşı almadığını açıklayan CHP’li Özcan, maaşının devlet sırrı olmadığını ve Gökçek’in bizzat kendisine ya da CHP Genel Merkezi’ne başvurup bu bilgiyi alabileceğini ifade etmişti.

İşte o şikayet dilekçesi:


http://www.krttv.com.tr/gundem/melihgokcekyargionunecikacakh57274.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP'nin gözde holdingine bir ayda iki elektrik enerjisi ihalesi! Kanal İstanbul’a bilirkişi heyeti oluşturulması için ilginç seçim! IŞİD'in suikast yapacağı iddia edilmmişti, Sedat Peker'den yanıt geldi Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan Tamer Karadağlı’yı eleştirdiği için sanatçı Gaye Filiz Alacacı’nın alıkonulması iddialarına inceleme