Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, eski Başkan Melih Gökçek tarafından belediye bütçesinden satın alınan ve Gökçek'in hizmetinde kullanılan arazi tipi 4 adet lüks cipten üçünü satışa çıkardı. Ankara Büyükşehir Belediyesinin bu konudaki duyurusunda, “3 adet arazi tipi aracın satışı 31.10.2019 tarihinde yapılacaktır” denildi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş göreve geldikten sonra, kayıtlarda 4 adet arazi tipi lüks cip araca rastlamıştı. Bu araçlardan 3'ünün eski Başkan Gökçek'e tahsisli olduğu, diğerinin de Belediye garajında bekletildiği ortaya çıkmıştı.
BİRİNİ VERMEDİ
Yavaş, Gökçek'ten bu araçları istemiş, Gökçek de 2'sini iade etmiş ancak zırhlı olanı geri vermemişti. Mansur Yavaş da, Gökçek'ten aldığı araçları, dar gelirli çiftlere düğün arabası olarak kullandırmaya başlamıştı. Üç araç için şimdi satış kararı alındı. Satış açık arttırma usulü ile yapılacak.
Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek 28 Ekim 2017 tarihinde görevinden istifa etmesine rağmen, belediyeye ait 3 adet lüks cipi yaklaşık 2 yıl süreyle kullanmaya devam etmişti. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinden sonra CHP’ye geçen belediyede birçok yolsuzluk iddiasına ilişkin dosya incelemeye alınırken Gökçek’in bu cipleri de halen kullandığı tespit edilmiş ve geri istenmişti.
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/gokcektenalinanociplersatiliyor5402294/
Gaz maliyetindeki sır perdesi aralandı21 izlenme
Sağlık Bakanı açıkladı: 28.731 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 3.120.013'e, can kaybı 30.619’a yükseldi!95 izlenme
Ölümüyle Türkiye'yi yasa boğdu! 'Çok kötüyüm şu anda'47 izlenme
İliç’te bir madencinin daha cansız bedenine ulaşıldı!20 izlenme
"Yeni bir hortum operasyonuna hazırlanıyorlar!"215 izlenme
Son ankette AKP'ye kendi seçmeninden büyük şok! "Din siyaseti" sınıfta kaldı!56 izlenme
Cizre'deki saldırının yarattığı yıkım kamerada498 izlenme
CHP Maltepe’deki yeniden oy sayımına itiraz etti71 izlenme
Halk Ekmek kuyruğunda ağlayarak isyan etti 'Bizi bu duruma düşürenlere hakkımı helal etmiyorum!'
Kanal İstanbul projesinde yeni gelişme: Bakanlık itiraz etti, iptal kararı kaldırıldı
Yobazlar geri adım atmıyor ! Pakistan Din Konseyi Başkanı olan yobaz 'Kur'an'da yazıyor eşinizi dövebilirsiniz !'
Erdoğan'ın danışmanından da CHP'li Kaftancıoğlu ve Özel'e tehdit!