Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, eski Başkan Melih Gökçek tarafından belediye bütçesinden satın alınan ve Gökçek'in hizmetinde kullanılan arazi tipi 4 adet lüks cipten üçünü satışa çıkardı. Ankara Büyükşehir Belediyesinin bu konudaki duyurusunda, “3 adet arazi tipi aracın satışı 31.10.2019 tarihinde yapılacaktır” denildi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş göreve geldikten sonra, kayıtlarda 4 adet arazi tipi lüks cip araca rastlamıştı. Bu araçlardan 3'ünün eski Başkan Gökçek'e tahsisli olduğu, diğerinin de Belediye garajında bekletildiği ortaya çıkmıştı.
BİRİNİ VERMEDİ
Yavaş, Gökçek'ten bu araçları istemiş, Gökçek de 2'sini iade etmiş ancak zırhlı olanı geri vermemişti. Mansur Yavaş da, Gökçek'ten aldığı araçları, dar gelirli çiftlere düğün arabası olarak kullandırmaya başlamıştı. Üç araç için şimdi satış kararı alındı. Satış açık arttırma usulü ile yapılacak.
Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek 28 Ekim 2017 tarihinde görevinden istifa etmesine rağmen, belediyeye ait 3 adet lüks cipi yaklaşık 2 yıl süreyle kullanmaya devam etmişti. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinden sonra CHP’ye geçen belediyede birçok yolsuzluk iddiasına ilişkin dosya incelemeye alınırken Gökçek’in bu cipleri de halen kullandığı tespit edilmiş ve geri istenmişti.
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/gokcektenalinanociplersatiliyor5402294/
Eren Erdem anlattı, ‘İmamoğlu verdiği sözleri tutmadı’ diyen kadın şaşkınlığını gizleyemedi!67 izlenme
Yeni Parti’den CHP’deki ihraç kararlarına tepki: Butlanın iptaline yönelik önlem11 izlenme
Muharrem İnce CHP Genel Başkanlığına adaylığını açıkladı377 izlenme
Cahil yobaz iktidarı eleştirenlere böyle cevap verdi 'Patlıcanı 15 lira yapan Allah'tır!'117 izlenme
#İzmir #deprem'inde yıkılan Doğanlar ile Rızabey apartmanlarına 'çürük' raporu verilmiş!88 izlenme
Sigara fiyatlarına büyük zam!64 izlenme
İlahiyatçı Cemil Kılıç: İçişleri Bakanlığı'nın böyle bir görevi yok66 izlenme
Fransızların indirimli aldığı otomobile biz 2 katını ödüyoruz51 izlenme
CHP'li Eren Erdem ateş püskürdü: "Evladımdan uzak durun!"
Parmak boyasına dönülecek mi? Dijital devlet delik deşik ama YSK elektronik seçim istiyor!
AKP’li Mert Armağan’ın kanalında Ekrem İmamoğlu’na ölüm tehdidi! "Ya ben ya başka birisi onu yaşatmaz"
Trollerin paylaşımına Kılıçdaroğlu'ndan tepki: 'Yine tutuştun, trollerle algı peşindesin Erdoğan'