Genel Merkez binası Turgut Özal döneminde Anavatan Partisi (ANAP) tarafından yaptırılmış, Doğru Yol (DYP) ile ANAP'ın birleşmesi sonucu da Demokrat Parti'ye (DP) geçmişti.

"SİYASİ AHLAKSIZLIK VE HUKUKSUZLUKLA KARŞI KARŞIYAYIZ"
Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre, Meclis'te bütçenin tümü üzerinde konuşan DP Genel Başkanı ve Afyon Milletvekili Uysal, "7 yıldır, siyasi nezaketsizlik, siyasi ahlaksızlık ve hukuksuzlukla karşı karşıyayız. Genel Merkez binamız, hukuksuz bir şekilde, uzunca yıllar Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmış, Moğol istilasından sonra Ankara'nın uğradığı en büyük yağma teşebbüsüne muhatap kalmış bir kişinin tasarrufuyla, bir gece ansızın partinin bulunduğu alanın imarı değiştirildi" dedi.
GÖKÇEK'İN DOKUNULMAZLIĞI YOK
Mahkemeye başvurduklarını ve lehlerinde karar çıktığını belirten Uysal, "Bu kez kültürel, sosyal idari alan ilan edildi. Tekrar mahkemeye gittik ve hukuksuzluk yeniden iptal edildi. Şimdi de Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinde çoğunluk iktidar partisinin elinde olması nedeniyle genel merkezimiz sanayi depolama alanı ilan edildi. Bunu Mansur Yavaş veto etti ama hukuksuzluk devam ediyor" diye konuştu.
"MOĞOL İSTİLASINDAN SONRA EN BÜYÜK FELAKET"
AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı ise "Gültekin Uysal, Melih Gökçek'le ilgili 'Moğol istilasından sonra, Ankara'nın uğradığı en büyük felaket, yağma ve talan' gibi birtakım ifadeler kullandı. Gökçek Ankara'da 30 yıla yakın Belediye Başkanlığı yaptı. Herkesin sevmesi gerekmez ama Belediye Başkanlığı görevine Ankaralıların oylarıyla seçildi. O ağır sözlerin karşılığı varsa mahkemeler, savcılar orada; Gökçek'in dokunulmazlığı da yok" cevabını verdi.
Dolar tüm zamanların rekorunu kırdı!128 izlenme
İran’dan savaş çıkaracak ABD açıklaması: 80 ABD’li terörist öldü112 izlenme
160 liralık incir vatandaşı şoke etti!48 izlenme
Enflasyonla mücadeleye değil Hazine’ye çalıştı27 izlenme
Fahiş fiyatlı ihaleyi iptal ettiren doktor darp edildi!1415 izlenme
TRT’de konuk Doç. Teyfur Erdoğdu 'Rüyamda Allah’ı çok görürüm. Daha geçen hafta Kâbe’yi gördüm. Peygamberi çok görürüm rüyamda'646 izlenme
Barış Terkoğlu yazdı: Ayasofya’ya bile ‘fuhuş yuvası’ diyen İslamcı77 izlenme
Asgari ücret gıda enflasyonuna yenildi: Türkiye Avrupa'nın en düşük asgari ücrete sahip ikinci ülkesi!59 izlenme