İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) seçilmiş Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında bu kez farklı bir ”lokasyonda” çalışma yaptı.
Ayazağa yönünden Maslak Metro İstasyonu’na giriş yapan İmamoğlu’nun etrafı, bir anda yüzlerce vatandaş tarafından adeta kuşatıldı.
Bir anda karşılarında seçilmiş İBB Başkanı’nı gören vatandaşlar, kısa bir şaşkınlıktan sonra cep telefonlarına sarıldı. Kimi vatandaşlar İmamoğlu ile ”selfie” yaparken kimi yurttaşlarda, cep telefonlarından canlı yayın yaparak, yakınlarını İmamoğlu ile buluşturdu.
”Ekrem Başkan” ve ”Her şey çok güzel olacak” sloganlarını atan vatandaşlar, İmamoğlu’ndan görüntü alabilmek için birbirleriyle yarıştı.
”BAŞKANIM GÜLÜMSEYİN!”
İmamoğlu ile fotoğraf çektirmek isteyen bir kadın vatandaşın, ”Başkanım gülümseyin” demesi, eğlenceli anların yaşanmasına neden oldu. Kendisiyle ”selfie” yarışına girenlerin çoğunlukla üniversite öğrencisi olduğunu öğrenen İmamoğlu, fırsatı kaçırmadı ve kendi vaatlerini sahiplenen rakibi Binali Yıldırım’a, ”Aman ha kopya çekmeyin, kopya çekecekler var, örnek almasın. Her gence söylüyorum. Sakın kopya çekmeyin” sözleriyle gönderme yaptı.
Vatandaşlar, kendilerine, ”Her şey çok güzel olacak” şeklinde seslenen İmamoğlu’na, alkışlarla karşılık verdi.
Sağlık Bakanlığı haftalık corona tablosunu açıkladı! İstanbul’daki artış dikkat çekti!56 izlenme
70 yıllık kriz! Çin mi Tayvan mı? Her iki ülke de kanıt olarak aynı tarihe atıfta bulunuyor40 izlenme
Fiyat arttıkça kuyruk uzadı!56 izlenme
Mustafa Yılmaz'dan gündemi sarsacak iddia! "Öcalan'a ofis açmak bir buçuk ay önce Ankara'da konuşuluyordu"35 izlenme
Ekrem İmamoğlu meydan okudu: "17 değil 27 bakanla gelin"32 izlenme
TSK: 2 asker şehit, 5 asker yaralı159 izlenme
Atatürk düşmanı 'Kadir Mısıroğlu nihayet sustu!2047 izlenme
23 yıldır yurt dışına ihracat yapıyordu: Türk sanayi devi iflas etti32 izlenme