Samsun’da özel bir hastanede görev yapan Op. Dr. Nurullah Burak Korkmaz, Atakum ilçesi Küçükkolpınar’daki evinin önündeki düğün konvoyunu ve çok sayıda maskesiz vatandaşı polise ihbar ettiği için düğün sahibi tarafından darp edildi.
Cumhuriyet’in haberine göre hastaneden darp raporu alan Korkmaz, saldırgandan şikâyetçi oldu. Doktoru darp eden saldırgan, polis tarafından gözaltına alındı.
Dr. Nurullah Burak Korkmaz, söz konusu görüntüyü, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Samsun Valiliği ve Samsun Emniyet Müdürlüğünü de etikettleyerek “Devleti göreve çağırıyorum …” notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.
Dr. Korkmaz’ın paylaşımı şöyle:
“Bu görüntüler düğün alayının ve maskesiz sokağa çıkmanın yasak olduğu Samsun İli Atakum ilçemizden …Yaklaşık 20 dakika trafik gördüğünüz şekilde felç edildi onlarca maskesiz insan sosyal mesafeyi ihlal ederek ölümle şakalaştı…Samsun valiliğini Samsun il emniyet müdürlüğünü ve Sağlık Bakanlığını göreve davet ediyorum …Bir hekim olarak onlarca hayatını kaybeden meslektaşımız adına hayatını kaybeden binlerce vatandaşımız adına konuşuyorum …Bu insanlar yüzünden ölüm sokaklarda kol geziyor @drfahrettinkoca @suleyman_soylu @samsun_emiyet @samsun.valiligi @turanekinci.5560 Ve yetmedi bu sorumsuzluğa isyan eden bir hekim olarak bu şehir magandalarının hedefi oldum….Tek kelime ile yazıklar olsun …Devleti göreve çağırıyorum …”
https://tele1.com.tr/maskesizdugunuihbaredendoktoradayak211043/
AKP'li Zehra Zümrüt Selçuk'a bir maaş piyangosu daha!38 izlenme
Kapalıçarşı’da sırtında taşıdığı bir çuval para ile sevkiyat yaptı25 izlenme
Karşınızda Atatürk’ün şampiyon kızları Eczacıbaşı276 izlenme
İstanbul'da Pakistanlı bir sığınmacı, metrolarda ve sokaklarda gördüğü Türk kadınlarını gizlice videoya kaydedip, sosyal medyadan yayınladı!80 izlenme
Bugün seçim olsa hangi parti kazanır? Kan kaybı başladı!19 izlenme
Diyarbakır ve Mardin'deki yangınların çıkış nedeni belli oldu40 izlenme
Güllü’nün avukatlarından ‘delil’ vurgulu açıklama! İnceleme için laboratuvara gönderildi, kaza mı cinayet mi?15 izlenme
Varlık fonundaki paraları zimmetine geçirmekten hakim karşısında!249 izlenme
Sigara ve alkol fiyatlarına bir büyük zam daha!
Seren Serengil belediye önünde AKP'li başkana seslendi: "Allah korkun yok, bizden mi korkuyorsun? Allah'ın yok ki senin"
Hayvanseverlerden sokak köpekleriyle ilgili 'yasa tasarısı' tepkisi: "Bizi kutuplaştırmaya devam ediyorlar. 20 yıldır kanundaki yükümlülüklerini yapmayan belediyelerin suçunu köpeklere atamazsınız"
Sabahattin Önkibar: Kürt melelere İstanbul seçimi için 50 milyon lira dağıtıldı