Manisa'dan İstanbul'a dönmekten olan avukat Fatih Uzun'un trafikte yaşanan tartışma sırasında polis Hüseyin Tayfun Üçgül tarafından bacağı iki yerden kırıldı.
Olayın ardından polis Üçgül'ün kullandığı 8.5 milyon lira değerindeki Maserati marka otomobil Türkiye'nin gündemine oturdu. Zayıflama çayı satarak bu serveti elde ettiğini öne süren polis memurunun eşi Özlem Üçgül, üzerine kayıtlı 3 villa, 1 restoran, 1 işyeri ve 2 de otomobilin olduğunu açıkladı.

Sabah Gazetesi'nden Dilhan Dumanoğlu’nun haberine göre Üçgül, 7 yıldır kendi işini yaptığını, yanında 15 sigortalı eleman çalıştırdığını belirterek, "Bütün mal varlığı şirketimin üzerinedir, şirket de bana aittir. Benim olan eşimindir. Eşimin olan da benimdir" dedi.
Ancak Üçgül'ün 'Bakanlık onaylı' diyerek sattığı çaylara Ticaret ve Orman Bakanlığı tarafından 114 bin 326 TL para cezası ve reklamlarını durdurma cezası verildiği ortaya çıktı.

Olayla ilgili soruşturma tamamlanarak iddianame hazırlandı. İddianamede polis Üçgül'ün 'alenen hakaret' ve 'kasten yaralama' suçlarından yargılanması gerektiği iddianamede belirtildi.
Muğla'nın Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli polis Üçgül'ün 6 yıl 10 ay hapsi istendi. Olayın ardından Üçgül hakkında İçişleri Bakanlığı'nca müfettiş görevlendirilerek, idari soruşturma başlatıldı.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi'nde pasif bir birime alınan Üçgül, başlatılan soruşturma kapsamında açığa alındı. Müfettişin incelemesinin ardından düzenleyeceği rapora göre Üçgül'ün göreve iade olup olmayacağı belli olacak.
halktv.com.tr
Erdoğan'a anket şok! İşte masasındaki anket...107 izlenme
Gurbetçiler AKP ile tanışmış ! SGK, prim toplayıp emekli yapmış, 4 yıl sonra maaşları kesip 'Emekliliğiniz iptal' deyip paraların üzerine yatmış !1621 izlenme
Reza Zarrab’ın kaçak yapılarına neden dokunulamadığı belli oldu!23 izlenme
Ankara-İzmir YHT Hattı'ndaki soygun talebi Meclis'e taşındı33 izlenme
DHA'dan skandal paylaşım: Evsiz yurttaşın fotoğrafını 'yürekleri ısıtan görüntü' diye servis etti!59 izlenme
CHP’li Murat Emir, 'Kızıl Saçlı Savcı' iddialarının arka planını açıkladı: "Hamile savcının evine sabah 5'te polisle gittiler"7 izlenme
Bakan Nebati'den asgari ücrette 'Avrupa' kıyası! "Kira şehir merkezinde 1261 TL"63 izlenme
Burdur’da 3 yaşındaki çocuğun corona testi pozitif çıktı!91 izlenme
Bakan bir daha baktı: Personele dağıtılan kumanya 'pes' dedirtti!
Ve bir afette daha vatandaş kaderiyle baş başa! Şanlıurfa’da selde mahsur kalanlar vatandaşların imkanlarıyla kurtarıldı
Askıda ekmek askıda simitten sonra askıda dondurma uygulaması başladı
Zenginden alamadığı vergiyi halka yıktı